Voltatok már Ausztráliában? Milyen odakint?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, tehát nyilván nem utazhatok, csak mostanában nagyon megtetszett Ausztrália. =) Aki volt már kint, írna esetleg élménybeszámolót? :D2011. aug. 26. 11:47
1/9 anonim válasza:
Nekem 3 ismerősöm él kint és imádnak ott lenni. :)
14L
2/9 anonim válasza:
Nekem is tetszik maga az ország, bár élni nem élnék ott, de nyaralnék néhány hónapot :)
14/F
3/9 anonim válasza:
Sok rokon él kint.Bár én még nem voltam kint, de szeretnék. Mivel fejlettebb mint Magyarország valószínüleg jobb. És a klíma is teljesen más!
4/9 anonim válasza:
Voltam többször is (6-szor voltam egy-egy hónapig). Szép, nem mondom, jó az időjárás is, kedvesek az emberek is. Mégis, olyan nagyon-nagyon idegen minden. Akinek olyan a gyomra, kibírja. Én nem tudom megszokni...
5/9 anonim válasza:
Szia! én Ausztráliában születtem, gyönyörű hely, ahogy már írták, rendesek az emberek nagyon! Sok pók van és sok kígyó :D ami még vicces hogy REPÜLŐ csótányok :D de hát meg kell szokni , nálunk is vannak furcsa dolgok :) a Tenger hát az meg eszméletlen gyönyörű :) Én szívesen vissza költöznék még oda, de szerintem leginkább annak jó ez aki nem szeret úgy mond annyira központban lenni, mert onnan azért drága mulatság utazgatni :) De érdemes egyszer elmenni :) és amikor mész az autóval egykét helyen még ki van rakva tábla hogy kenguruk ugrálhatnak! érted nálunk békák XD ott kenguruk :D nagyon jófejek amúgy :) a Koala maci az nekem mindig is ijesztő volt ahogy néz XD de az is nagy arc :) szóval hajrá! :)
6/9 anonim válasza:
Szia! Kimenni elég jó, de ott élni annyira szerintem nem, mert magyarokat nem annyira látnak szivesen, csak a pénzünket ;)
7/9 anonim válasza:
Rokonok laknak kint és én is voltam már egy hónapot Sydney-ben.
Az utazás borzasztó hosszú, de megéri. Nagyon szép minden, az emberek kedvesek, mindenki mosolyog.
8/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett. Melbourne, Adelaide, Sydney-ben voltam és egy 10 napos "túrát" is tettem a sivatagba. Minden helynek megvan a maga varázsa. SZemély szerint nekem Melbourne nagyon bejött. Élhető város. Emberek kedvesek mindenhol, ja és arra rájöttem magyarokat, vagy olyan embert, akinek magyar ismerőse van, mindenhol lehet találni :)
9/9 anonim válasza:
Én két évet életem. Nem is kell mondani, az az életcélom hogy odaköltözzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!