Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen ételeket tudok vinni így?

Milyen ételeket tudok vinni így?

Figyelt kérdés
4 napra megyek külföldre de nem szeretnék minden nap étterembe enni.De nincsen ötletem hogy miket tudok vinni amiket megtudok enni ott.Amit tudok vinni az vízforraló szóval levest tudok enni akkor,viszek szalámit,kenyeret.És hogyan tovább?Mert a konzervet nem tudom megmelegíteni.Valaki valami ötlet?
2013. nov. 30. 08:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Vízforraló + edény = vizet forralsz benne, belerakod a konzervet, a forró vízben felmelegszik, és már kész is a meleg konzerv.

Ha meleg levesed, teád lesz, akkor a 4 napból egyébként akár 2-3 napot is ki lehet bírni: vajas-kenyér + szalámi + uborka, vagy akármilyen saláta, paradicsom, zöldpaprika a tetejére, sajttal. Vagy viszel tejfölt, joghurtot, hasonlókat.

2013. nov. 30. 08:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a vasútállomás állomás vagy távolsági busz-végállomás, esetleg a közeli piac melletti kifőzdéket keresem fel. Ott minden van, ízletes és olcsó.
2013. nov. 30. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!