Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A német nyugdíjasok Magyarorsz...

A német nyugdíjasok Magyarországra költöznek, hogy jobban kijöjjenek a német nyugdíjból. A magyar nyugdíjasok miért nem költöznek Romániába, Ukrajnába, Afganisztánba, hogy jobban kijöjjenek a magyar nyugdíjból?

Figyelt kérdés

2013. nov. 6. 20:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Én is jártam már Ukrajnában. Kijev és a keleti nagyvárosok (Harkiv, Donyeck, Dnyipropetrovszk) sokkal jobb állapotban vannak, mint a magyar városok.

Itt nézhetsz képeket róla, hogy milyen lepusztult helyek:

Kiev: [link]

Donyeck: [link]

Harkiv: [link]

Dnyipropetrovszk: [link]

Én nem mondanám lepusztultnak. A közbiztonság meg összehasonlíthatatlanul jobb, mint itthon.

2013. nov. 30. 19:16
 12/13 anonim ***** válasza:
10-es nek, 40 országot jártam be eddig Magyarországon kívül, közülük volt egy Ukrajna.
2013. dec. 2. 04:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Mert egy nyugdijasnak az egeszsegugyi ellatas is nagyon fontos.

Ez Kelet-Europaban azert tobbnyire korrektul megvan (es ne rohogj, mert a vilag 90%-ahoz kepest ahol NINCS IS, igenis jo). Nem hibatlan, de azert nem az a latin-amerikai rendszer hogy a korhaz mellett hagynak megdogleni ha nincs penzed, vagy epp az ukran-afgan stb szint, ahol max maganellatas van meregdragan, az allami ha van is, tenyleg nem er semmit.

Meg egy nemet nyugdijas koltozhet pl Gyor melle, es felora alatt nemet nyelvteruleten van.

Ukrajnaban mibol gondolod hogy olcsobb az elet? A fizetesek szarabbak, de a lakasok pl joval dragabbak mint nalunk (mar ha normalis varosrol van szo es nem valami vilagvegi tanyarol).

2015. jan. 13. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!