Ha Angliába szeretnék munkát vállalni telefonos operátorként, akkor arra, ill. ahhoz milyen szintű nyelvtudást szoktak egy külfölditől kérni?
Persze, gondolom, h min. középfok szükséges, de ezt úgy képzeltem el, hogy olyan helyekre jelentkeznék, ahol magyar nyelvű operátorokat keresnek...tehát a munkavégzés alatt beszélni igazából magyarul kellene!
IGaz ez csak egy elképzelés a részemről...ill. a másik kérdésem ez is lenne még, h egyáltalán mennyire van ilyen operátorokra igény, hol tudok ennek konkrétabban utána nézni / amik nem átverős oldalak /?
Miért ne gondolhatnám???
De megköszönném, ha a kötekedők megkímélnének! :D
Nem nagyon hiszem, hogy magyar nyelvű telefonos operátorra lenne szükség Angliában, ezeket a munkákat szerintem simán kiszervezték az adott országba.
Pl. Magyarországon tudok olyan call centert, ahol pl. Spanyolország, Franciaországból ha supportot kérsz, akkor valójában Budapesten jelentkeznek be...
Kétlem, hogy kelet-európai országoknak Angliában, angol fizetésért vennének fel operátort, amikor helyben olcsóbb az irodabérlés és a fizetések is.
Szóval ezt esélytelennek látom.
Telefonos operátorként Angliában a középfok az még nagyon gyenge. Úgyhogy nem ártana más területen gondolkoznod. De Angliában szerintem magyar nyelvtudásra nem igazán lehet építeni.
Esetleg nézelődj ezen az oldalon: [link]
A face-en pedig van egy nyitott csoport, esetleg lépj be oda: Munkalehetöségek Külföldre Vágyóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!