Az igaz hogy az osztrákoknál ha munkát keresünk követelik z A1 alapfokú nyelvtudást?
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 20:35
1/6 anonim válasza:
Én nem igazán értek az osztrák munkavállaláshoz, de ne is haragudj, azért egy alapfokú nyelvtudást igazán kötelező elsajátítani, ha már az ember külföldön akar munkát kapni. Tudod hogy az alapfok mit jelent? Konkrétan azt, hogy tudsz néhány kifejezést, mint ha megtanultál volna valami turista-szótárból olyan három oldalt... Ha valaki ennyire nem képes, annak ne legyen pofája külföldre menni a "jobbért".
2/6 A kérdező kommentje:
nem arról van szó h nem szeretnék megtanulni németül csak ha elég az h elmennyek nyelvet tanulni de nem kell nyelvvizsgáznom sokkal jobban megúszom pénzügyileg.sajnos nem szórhatom a pénzt mint az eszetlenektehát azt akartam kérdezni ezzel h elég lenne e az h tudom a nylevet de nincs meg az A1 vizsgám!
2013. szept. 8. 21:00
3/6 anonim válasza:
A1? az nudli, meg a munkat sem fogod megerteni. Nem B1-re gondoltal? De nem kernek nyelvvizsgat, mert nem allnak veled szoba, ha nem erted oket. Ha meg erted, akkor minek a bizonyitvany?!
4/6 anonim válasza:
Mondjuk biztos megnézik, hogy makogsz-e valamit
azon a nyelven-
Vagy van-e pl. diplomád
5/6 anonim válasza:
De az sem "rossz", ha abból a nyelvből van legalább érettségid-
6/6 anonim válasza:
Az A1 az aztán leges legalsó szintje a nyelvtudásnak... A1, A2, B1, B2, így jönnek sorba. Na most a B2 a középfok, amivel már tudsz valamit kezdeni, többé-kevésbé boldogulni. A B1 az alapfok...na ehhez viszonyítsd az A1-et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!