Hozzá lehet szoktatni a szervezetet az utazáshoz? (busz)
Figyelt kérdés
Busszal kapcsolatban sokaknak hányingere van tőle de meg lehet-e csinálni hogy gyógyszer nélkül kibírni az utazást?
valami techinak? pl. Szeged-Győr távolság
2013. okt. 6. 17:07
1/6 anonim válasza:
Lehetőleg az első ülésre ülj és utazás előtt ne egyél és ne igyál. Ha mégis rosszul vagy, vegyél mély lélegzetet.
2013. okt. 6. 17:59
2/6 anonim válasza:
Apró trükk, menj korán reggel, álmosan, és próbálj meg elaludni.
2013. okt. 6. 18:31
3/6 anonim válasza:
Amit még érdemes megpróbálni és általában be is jön hogy hallgass zenét útközben, vagy nézzél filmet a telefonodon, manapság mindenre képes egy okos teló, vagy netezzél ha úgyvan, olvass, rajzolj, foglald el magad, lehetőleg ne nézz ki sűrün az ablakon vagy ha igen a távolban lévő tájat figyeld és lehetőleg még a szemed sarkába se lásd az utat, plusz próbálj lefele nézni, lényeg hogy ne lássad azt hogy mozgásban vagy így akkor a szervezeted sem fogja ezt így érzékelni.
2013. okt. 6. 19:42
4/6 anonim válasza:
Ahogyan én tapasztaltam, a busz épp olyan, mint az autó. Négy kereke van, és dudálni is tud. Az egyetlen különbség véleményem szerint az, hogy kicsit nagyobb.
Ha még nem ültél buszon, próbáld ki, tényleg nem rossz érzés, talán még a terepjárósok által sokat magasztalt magasságnál is ütősebb tud lenni onnan fentről lenézni. Onnan majd megérted miről szól a közösségi közlekedés.
Aztán rájössz, hogy ne egy nagy kunszt ez, egyre többször próbálod ki magadtól.
2013. okt. 6. 19:46
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a jót tanácsokat és csak azért kérdeztem mert legutóbbi nyaraláson hát nem volt fényes az oda út de a vissza utat mindig ki bírom! :) nem vagyok az a nagyon hányós fajta de azért jobb a "biztonság" :) és amúgy is csak azért kérdeztem ha nem maradna elől hely. de amúgy is legtöbbször Makó-Szeged távolságot kell ki bírnom (szegedi suliba szeretnék menni) :)
2013. okt. 8. 20:18
6/6 anonim válasza:
Nos, ismerem a helyzetet. Amit tudnod kell, minden buszon van WC, nekem ez a biztonság, mert egyből jobban érzem magam, ha tudom, végszükség esetén van hova menni.
Ülj előre, és beszélgess az idegenvezetővel, ől mát mindent láttak, és minden problémára fel vannak készülve. Légy őszinte.
Szeged-Győr meg kicsi távolság, én ugyanilyen problémával Budapest-Barcelona vonalon utaztam végig, és sikerült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!