Melyik a legbefogadóbb ország a külföldiekkel szemben? Elsősorban Nyugat-Európában gondolkodom.
Figyelt kérdés
Mindenképpen el szeretném hagyni az országot,de ugy gondolom nem mindegy mit választok lenndő lakhelyemül mivel az ott élők eltérően fogadják a külföldieket.Tudom,a végzettség is sokat számit,feltételezzük hogy magyarországon szerzett diplomával vagy folyamatban lévő felsőfokú tanulmáynokkal szándékozom kiköltözni.tanulmányokkalTapasztalatokat,véleményeket várok2009. nov. 7. 15:14
12/14 A kérdező kommentje:
angol középfok,német alap.skóciában én is gondolkodom
2009. nov. 11. 19:11
13/14 anonim válasza:
Ne csak gondolkozz! ;) Kicsit furán beszélnek, de megszokható. Nem tudom hány éves vagy, de ha még fiatal, akár kint itt is elvégezhetnél egy főiskolát, egyetemet. Az állam jóvoltából teljesen ingyen, és egy brit diploma mégiscsak többet nyom a latba. Sok sikert!
14/14 A kérdező kommentje:
Első éves vagyok a jogon és már most utálom,igy 3 hónap után.felesleges agymosás és az a vicces hogy ezt egyre több egyetemi oktató látja igy nálunk...mégsincs változtatás ahoz majd még pár évtizednek el kell tellnie a diák meg szenvedjen...amugy köszi a biztatást:) ha lenne biztos szállásom, munkám kint már holnap indulnék...de annyi midnent hallani...csak érettségim van nemtudom azzal mire mennék, nem ismerem az országot.Szóval ha te ott élsz és tudSZ segiteni akkor biztos megyek :P
2009. nov. 18. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!