Babysitterkedés külföldön?
Figyelt kérdés
Nyárra 16 éves leszek és azon kondolkodtam, hogy kimennék Franciaországba, vagy esetleg Angliába babysitterkedni. Van esélyem erre 16 évesen? Ha igen akkor mik a feltételei?2013. szept. 20. 21:32
1/5 anonim válasza:
16évesen? Nem jársz itthon iskolába? A szüleid engedik? Amugy jó ötlet lenne, de szerintem egy külföldi 16 évesnek nincs sok esélye, tanulj 1-2évet és akkor már mindenképp érdemes:)
2/5 A kérdező kommentje:
Nyári munkának gondoltam és a szüleimmel is beszéltem róla, azt mondták, majd meglátjuk. Főleg nyelvgyakorlás miatt mennék ki, meg persze a pénz is jól jönne és mindig is szerettem a gyerekeket meg jól kijövök többnyire velük és ezért gondoltam a babysitterkedésre és ha már így akkor a legjobb lenne a kettőt egyszerre ;)
2013. szept. 21. 17:32
3/5 anonim válasza:
Nyári munkának kipróbálhatnád:) jó ötlet.
4/5 A kérdező kommentje:
ÉS hol lehet ehhez családot keresni, akiknél babysittrkedhetnék?
2013. szept. 21. 20:58
5/5 anonim válasza:
Tudsz valamennyire franciaul? Mik a fizetesi igenyeid? Beerned esetleg kosztkvartellyal meg nemi koltopenzzel? Magyar csaladoknal is erdemes probalkozni...
Persze nyilvan akkor eri meg nekik kihozni teges es szallast nyujtani ha nem francia szintu bert szeretnel.
Franciaorszagon belul mindegy, vagy van hely amit preferalsz?
Ha ezekre valaszolsz, es esetleg egy fenykepes oneletrajzot is tudsz kuldeni, beszelhetunk rola.
Mi Parizs mellett elunk, felesegem mot nyarra (majus korulre) var babat, de van mar egy masfeleves kislanyunk, es az elso idoben foleg nem lenne konnyu neki ket gyerekkel otthon (en Parizsban dolgozom, tehat reggeltol estig elvagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!