Lehetséges, hogy fogom magamat, elmegyek Alaszkába, és
csak úgy építek egy házat valahol egy hegyen, elzárva
mindentől? Vagy tuti ellenőriznek ott is mindent?
(nagybetűvel) te nő vagy? O.O Haha :D am Alaszka hideg :S Szerintem egy tanyával többre mennél egy folyópart mellett. Főleg ha keresel magadnak egy fiatalúrt :D
2013. szept. 9. 19:35
22/35 A kérdező kommentje:
(nagybetűvel)Igen,nő vagyok:D vagy lány,csaj,nőnemű.:D ahogy tetszik. Jó..de ha tanyára megyek, ott nagyobb az esély,hogy megtalálnak,és hazatoloncolnak. Most alaszkában(nagybetűvel:DDD) tényleg kicsi az esély,hogy utánam küldik a behajtókat..:D
Szóval tartozásod van? hitel? De kedves nőnemű egyed. (csajszi lehetsz amúgy.. [legalábbis így tetszik :P]) Gondolom hallottál már Tímár Mihályról, az Arany ember. a Senki szigetét kereste, ami nem létezik. Elmondja, hogy a társadalom alól nem lehet kibújni. akkor is utánad jönnek ha űrhajóval lógsz meg... kinnvannak a lézerágyuk, minden, szitává lőnek. Van eza Rendszer, rabszolgatartás, meg minden, a rendszer mutatja mindennek a jó oldalát, amit látni akarunk fejlődünk dolgozunk... és igyekszik a gépezetet működtetni, és ha megjelenik rajta a "rozsda" amik az ilyen elbújós emberkékre értem, nem rossz értelemben... akkor igyekszik rá rozsdamarót önteni. miért halnak meg sztárok, vagy kiemelkedő alakok... rájönnek az igazságra és el kell őket hallgattatni: "egy járókelő fejbelőtte" ha rájönnek hogy menekülést kibújást, groupot alkotunk, akkor elsimítják... nem mehetünk el egy szigetre és ehetünk kókuszt meg lakhatunk faházba, jóesetbe helikopter, rosszab atombomba... Nem akarom elvenni a kedved, de megtalálnak. Googlemap, műholdak, telefon.. minden van.. egyedül a földalá lehet menni.. Amúgy van egy elmélet a föld alól is, de most hogy a föld alá kellll menni ezt viccen kívül mondom, szóval az elmélet, hogy a föld belseje üreges... de nem akarom, hogy őrültnek nézzenek, így nem linkelem ide... na jóéjt
2013. szept. 9. 21:30
24/35 A kérdező kommentje:
Nem,nincs hitelem:D De az előző "tanácsadók" közöl többen mondták,hogy vegyek fel hitelt, ne fizessem,mert a világvégére úgy se jönnek utánam...:D Nem anyagi dolgok miatt akarok eltűnni,hanem szimplán az emberiség miatt.Vagy csak "mert". :)
De igen. Ismerem a könyvet, Tímár Mihályt is,és valamiért nagyon szeretem is ezt a történetet...:)
Azt tudod csak akkor adnak hitelt ha van fedezeted.... nemtudom hova mennyél, ahol nem jönnek utánad. Délisark? :D
2013. szept. 9. 21:40
"Nem anyagi dolgok miatt akarok eltűnni,hanem szimplán az emberiség miatt.Vagy csak "mert". :) "
Én, amikor a gyerekeim önállóak lettek, vidéken vettem házat. Hatalmas területtel, kis erdővel, mindennel, ami szem-szájnak ingere. Az udvaromat olyan kutya védte, hogy oda senki sem kívánkozott be. Ha magányra vágytam, hátrametem az erdőbe, s nem talált meg senki. Javaslom neked is ezt az életformát Alaszka helyett.
2013. szept. 10. 12:04
27/35 A kérdező kommentje:
Szomszédok leszünk,és akkor már nem tudunk elmenekülni,ha magányra vágyunk.C: :D
2013. szept. 10. 14:25
29/35 A kérdező kommentje:
De akkor már nem is leszünk egyedül,hanem egy kisebb várost tudunk már alapítani. Aztán ott is elkezdünk majd civakodni,veszekedni,blablabla. És ugyanúgy tovább akarunk állni...mondjuk Alaszkába..:D
Nem. nem kell civakodni, amúgy én akartam anno várost alapítani,és ez a terv még most sem felejtődött el szal én bennevagyok, és akkor lehetne pénz nélkül csinálni, és nem is kell ilyen államosítás.... hanem mindenki termel de cserével lebonyolítja, és nem kell tömegtermelés, csak élelmiszerből... de nem vagyok jogász :DDD
2013. szept. 10. 18:41
Kapcsolódó kérdések: