Lehetséges, hogy fogom magamat, elmegyek Alaszkába, és csak úgy építek egy házat valahol egy hegyen, elzárva mindentől? Vagy tuti ellenőriznek ott is mindent?
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 09:05
11/35 anonim válasza:
A kunyhód mögötti sárga hóból ne egyél :-)
12/35 anonim válasza:
ott is megvan hogy ki kinek a földje, ha jogtalanul foglalod el, ott agyonlőnek. Ha állami földön építkezel engedély nélkül akkro meg elturják.Nem ugy megy ,hogy csak épitel egy házat :).... Meg az ott más élet, bár lehet te vagy a 10 millió magyarból az egyik az 1000 közül aki el élne ott
13/35 anonim válasza:
Jó lenne, ha úgy működne mint a minecraftban.. Sok majom öli egymást, én meg csak sétálgatok órákon keresztül, míg elég távol nem érek..
Csak sajnos ez a valóéletben nem jönne be.
15/35 anonim válasza:
14: az egy irgalmatlanul régen futott sorozat címe volt, de ma már nem trendi.
Kérdezőnek: tudod hol érdemes házat venni? Talán kapsz még parcellát is... A Holdon.
16/35 anonim válasza:
Volt a disznóverin egy túlélősóban,hogy egy idős tata élt alaszkában egy pár négyzerméteres saját építésű kunyhóban már vagy 4-5 éve.
Alumínimumfólia szigeteléssel és fatüzelésses kályhával egész jól elvolt. Mondta,hogy párszor meglátogatták őt a mackók és meg akarták csókolgatni,de még jól bírja az öreg. :D
17/35 anonim válasza:
amúgy ja mér pont Alaszka ? :D szar a hideg! állandóan meg lennél fázva :D valami olyan hely kell ahol egész évbe 28-32 fok van azt a fűtés letudva :D én ezt nézegettem múltkor: Ixtapa-Zihuatanejo , keress rá császkálj kicsit utcanézettel nagyon szép hely!
18/35 A kérdező kommentje:
Azért éppen Alaszka, mert...ez jutott először eszembe,amikor azon gondolkodtam,hová tudnék elmenekülni a problémáim elől:DDD De aztán Tel Aviv is eszembejutott.Ott jó idő van:D Most gondolkodási időt hagyok magamnak,hogy eldöntsem,hol bújhatok el:DDD
2013. szept. 9. 09:08
19/35 anonim válasza:
Talán Brazíliában kéne próbálkoznod, ott állítólag olcsó a földterület. Pár évig ugyan birkózhatsz az őserdővel, ami vissza akarja hódítani a kiszakított telket, de fiatal vagy, és erős.
20/35 A kérdező kommentje:
Vagy egyszerűen fákon fogok élni,és boldogan élek majomlányként.
2013. szept. 9. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!