Lehetséges, hogy fogom magamat, elmegyek Alaszkába, és csak úgy építek egy házat valahol egy hegyen, elzárva mindentől? Vagy tuti ellenőriznek ott is mindent?
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 09:05
1/35 anonim válasza:
Úgy látom valakinek nagyon kivan a töke mindennel. :D
2/35 anonim válasza:
ilyen gondolatok sűrűn merülnek fel bennem is ! válasz ha van elég pénzed semmi akadálya, ma már pénzért mindent lehet ....
3/35 A kérdező kommentje:
Így is lehet fogalmazni:DDD,de sajnos nem kaptam tőled választ:(:D
2013. szept. 8. 09:27
4/35 anonim válasza:
Hát..vegyél fel egy jóóó nagy hitelt, és építs Alaszkában házat. És ne fizesd a részleteket. A bank csak nem fog kimenni oda. Túl hideg van hozzá. A behajtók meg kint megfagynak. :D
Vized lesz, fűtést oldd meg, kajád meg...valami hús csak lesz ott . :D
5/35 A kérdező kommentje:
Oooo,milyen remek ötletek:DDD
Ha valaki csatlakozni szeretne,szóljon:DD
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!:D
2013. szept. 8. 09:28
6/35 anonim válasza:
a házépítést gyorsan kell csinálni ha nem akarsz reggelre medveszar lenni
7/35 A kérdező kommentje:
Veszek egy mobilfaházat...:D
2013. szept. 8. 09:32
8/35 Trilla77 válasza:
Én veled tartok Alaszkába,ha viszünk pár csajt,de pénzem nincs:)
9/35 anonim válasza:
Én is pont így gondoltam, de kezdetben egy tanyát akartam volna venni valami erdőbe.. :D
10/35 anonim válasza:
Mobilfahazban igen befagy a p*csad... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!