Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » FreeVoipDeal használatában...

FreeVoipDeal használatában tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Párom hosszú távon külföldön (Ausztria) fog dolgozni. Sajnos nem nagyon van lehetősége internetezni (a szállásukon nincs térerő), én viszont tudnám neten keresztül hívni. Az a baj, hogy az angolom nem annyira jó, hogy mindent megértsek a FreeVoipDeal használatával kapcsolatban, ebben szeretnék segítséget kérni (egy alapsémát, hogy hogy is működik az egész).
2013. szept. 1. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit akarsz hívni pontosan? A mobilját? Vagy ő milyen csatornán fog veled érintkezni ha internethez nem fér hozzá?

Csak mert ha mobilt hívsz az nem lesz olcsó... pláne ha magyar számát hívod mert akkor még roaming díja is lesz a párodnak.

2013. szept. 2. 00:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Lesz kinti kártyája, tehát mobilt hívok, de nem magyar, hanem osztrák szolgáltatót. Így is nagyon borsos? (Az itthonit nehéz lenne überelni...:()
2013. szept. 2. 00:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Először párod kérdezze meg, hogy van-e olyan csomag, amivel ingyen hívhat magyar számot (Németo-ban, Angliában van).

Free Voip, FreeCall, stb szolgáltatók nagyon egyszerűek: kitöltöd az adatlapot, megadod a saját számot, arra küldenek egy próba sms-t, próba hívást. Aztán megadod a kártyád számát, levonják a pénzt és onnantól működik.

2013. szept. 2. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Szóval kinti mobilt hívnál. Akkor neki nem lesz költsége, de neked lesz. 3-4 forintos percdíjon tudsz vele beszélni ha freevoipdeal-en keresztül hívod. Használata nem nehéz. Letöltöd a programot, feltöltöd pénzzel a számládat aztán ha neked van internet elérhetőséged és mikrofon-fejhallgató, akkor a programon keresztül fel tudod hívni az osztrák mobilt. Ha kicsit jobb minőséget akarsz, akkor nem kell gépről hívni hanem megadhatod a te itthoni vezetékes számod és akkor úgy csinálja, hogy először téged felhív a program, ha felvetted akkor hívja a másik felet is és ekkor mindketten telefonon keresztül fogtok beszélni, mégis freevoipon keresztül.
2013. szept. 2. 11:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nagyon sokat segítettetek! A 3-4 Ft-os percdíj azért elég jó szerintem - mindenképpen sokkal jobb, mint az itthoni szolgáltatók által kínált lehetőségek... :)
2013. szept. 2. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Igazából én is csak most néztem a pontos díjakat, mert amikor én ezt és a hozzá hasonló programokat nagyon sokat használtam akkor még csak vonalas telefon volt ingyen illetve ilyen 2-5Ft-os percdíjakért. A mobil akkor még 30-50Ft/perc volt ezen keresztül hívni. Kicsit el is csodálkoztam most hogy ennyit változott, hogy már csak 3-4Ft környékén van. Remélem nem néztem el semmit. :) Vezetékest meg ingyen lehet vele hívni. Szóval ha van vezetékesed akkor érdemesebb úgy csinálni (jobb a minőség) ha a vezetékes számodat kapcsolod össze a párod külföldi mobil számával. Ilyenkor ugye kiszámlázza a mobil hívást is, meg a te vonalasodat is. De a vonalas ingyen van ugye.

Ha neked nincs vonalasod, akkor bárki más is segíthet ismerős akinek van. Pénzbe nem kerül, hiszen a vonalasnál a hívás fogadásért nem kell fizetni.

2013. szept. 2. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Melyikről lehet 3-4 Ft-ért hívni mobilt? Váltok én is. FreeCall és VoipBusteren vezetékes hívása ingyenes és a mobil 50-60 Ft/perc körül van.
2013. szept. 2. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó: ott van a kérdésben :))

"FreeVoipDeal használatában tudnátok segíteni?"

Szóval freevoipdeal... megnéztem az oldalukon és tényleg 3,6Ft körül jön ki a percdíj mobil irányba! vezetékes pedig ingyenes.

JELENLEG legalábbis. Mert ezek elég gyakran változnak.

2013. szept. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!