Keverőtárcsás mosógép használatában "profik" vannak itt?
Lassan elköltözök, de egyelőre csak egyedül leszek, és egy "rendes" mosógépet teljesen fölösleges addig venni, meg használni, mivel megtölteni sem tudom annyi ruhával, hogy megérje beindítani. :) Viszont van egy keverőtárcsás mosógép, centrifuga ami használaton kívül van, és a lakásban állandóan van központifűtéses meleg víz is (panel), ebben tudnám a legegyszerűbben kimosni azt a pár zoknit-gatyát, pólót ami napi rendszerességgel forog, a nagycuccokat pedig el tudom vinni máshová.
Hogyan kell célszerűen használni ezt a mosógépet úgy, hogy spóroljak vele? (wc öblítéshez, erkélyfelmosáshoz is felhasználom a vizét)
Nagyobb háztartásban, vagy csajoknál ez természetesen nem lenne járható út, de elindulásnak nekem tökéletesnek tűnik. Valakinek valami tapasztalata esetleg?
Inkább ilyenen gondolkodj:
google > kézi mosógép > képek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!