Internetes vásárlás külföldi oldalakon, mit hogyan? OTP-s Számlanyitásban és számlakezeleésben segítségre lenne szükségem. Illetve PayPal használatában.
Szeretnék egy bankszámlát nyitni a külföldi vásárlásaimhoz. Elsősorban Ebay-en szeretnék vásárolni ahol ugye PayPal-al lehet csak fizetni. Utánaolvastam és a PayPal használatához szükséges egy saját banszámla amiről a PayPal le tudja vonni az elutalandó összeget.
Utánanéztem az OTP oldalán és találtam ezt, ami a leírtak alapján a legmegfelelőbb lenne számomra.: [link]
Interneten meg is lehet nyitni a számlát, miután kitöltöm az űrlapot.
Az érdekelne, hogy amint kitöltöttem az adataimmal és igényeltem a számlanyitást onnantól kezdve teljesen díjtalanul kiküldik a kártyámat és lesz egy bankszámlát amire befizetem az összeget amennyiért szeretnék vásárolni a webáruházban és a PayPal a megadott bankszámlámról simán elutalja a pénzemet? Semmi más költségekkel nem kell számolnom? A segítséget előre is köszönöm.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!