Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit mondjak a munkahelyemen?

Mit mondjak a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

Szeptember közepén szeretnék elmenni Horvátországba és 3 nap szabadságra lenne szükségem. Ami a munkahelyemet illeti, sajnos nem túl rugalmasak a szabadság kiadását illetően.

Egész évben nem voltam nyaralni, a nyári szabadaságom alatt hivatalos ügyeimet kellett elintézni, továbbá bírságot is kaptam, mert nem tudtam ügyet intézni egy adott napon - szintén nem adtak 1 szabadnapot!

Mit mondjak, hogy el tudjak utazni?

2013. aug. 25. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Az utazás napján délelőtt telefonálj be a munkahelyedre, hogy gyomorfertőzésed van, de nem akarsz betegállományba menni, inkább szabadságot vennél ki arra az időre. Teljesen hihetően hangzik, hogy 3 nap alatt elmúlik a hasmenéses, hányós betegséged.
2013. aug. 25. 11:51
 2/4 anonim válasza:
51%
Mondd, hogy előre befizetett utad van /párod meglepetése pl/. Ilyenkor köteles kiadni a szabit a munkáltató.
2013. aug. 25. 11:59
 3/4 anonim válasza:

nincs ilyen, h előre befizetett utazás és ezért köteles kiadni a munkáltató a szabit... ez hülyeség... viszont a szabadságod egy bizonyos részéről te döntesz, vagy a fele vagy az 1/3-a, nem tudom pontosan... bejelented, h az adott 3 napban szabin leszel és ennyi

teljesen jogszerűen jársz el, semmit nem tehetnek, ha emiatt bármi atrocitás ér, fel kell őket jelenteni... ennyi

2013. aug. 25. 13:11
 4/4 dev dam ***** válasza:
59%
mocskos az öszes munkáltstó mind ilyen még az önkormányzati is . csak kihasználják az embereket.
2013. aug. 25. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!