Hogy vegyem rá a szüleimet a nyaralásra? 16/l
Figyelt kérdés
Nem voltunk nyaralni sosem (kivéve egyszer, amikor kicsik voltunk) Minden évben kérem, de hiába. A keret is meglenne rá, egyszerűen a hozzáállás van a baj, a szüleim (elsősorban apa) nem akarnak. És sok velem egykorú cikinek érzi a velük nyaralást, én meg nagyon szeretnék eljutni vhova. Meg tudom, h huszonévesen én is a barátaimmal akarok majd vakációzni és talán utoljára nyaralhatnék a szüleimmel. Nekik is nagyon jót tenne már egy kis kikapcsolódás és még az öcsém is benne lenne!2013. aug. 9. 22:58
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, biztos! Inkább az időt sajnálják rá, és a házat nem hagynák itt szívesen!
2013. aug. 10. 10:57
3/7 anonim válasza:
Állíts össze egy útitervet pl. egy balatoni nyaraláshoz, keress szállást, számolj ki mindent. Ezzel a tervvel menj oda hozzájuk és próbáld rávenni őket, hogy nekik már csak csomagolni és utazni kell, menjetek.
Ha esetleg semmivel se tudod őket rávenni, akkor hívd el nagyszüleidet, vagy jövőre keress magadnak tábort.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez nem lenne, olyan rossz, de inkább azt kellene megoldanom mi legyen itthon a házzal! A nagyszüleim sajnos már nem élnek! Meg már a tesóm is inkább azt mondja vegyenek neki egy számítógépet nyaralás helyett! Úgyérzem csak nekem fontos ez! :( Jövőre keresek valamit, sulim is szokott szervezni kirándulásokat külföldre, hátha akkor majd azt kifizetnék!
2013. aug. 10. 11:34
5/7 anonim válasza:
Esetleg valamelyik szülőd testvére nem tudna vigyázni pár napig a házra? Vagy egy jó szomszéd, aki naponta ránézne?
6/7 A kérdező kommentje:
Anya azt mondta nem fogunk menni soha! :( Évek óta ez az álmom! Jövőre elmegyek diákmunkára és abból a pénzből elmegyek valahova!
2013. aug. 11. 18:30
7/7 anonim válasza:
Nálunk is szerveztek utakat a suliban. Általánosban lehetett Horvátországba menni 1 hétre nyáron. a gimiben pedig minden évben a velencei karneválra, volt sítábor. Biztos nálatok is van valami. Ha ők nem akarnak akkor ne erőltesd. Menj a sulival. Vagy próbáld őket 1 napos kirándulásokra rábeszélni. Régen én sem féltettem semmimet, most hogy saját házam, külön életem van én sem szívesen hagyom egyedül a házat. Szerencsére megoldható hogy legyen ott valaki. Ezért próbálkozz az 1 napossal, vagy a sulival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!