Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » KI mit ajánl? Hova menjünk...

KI mit ajánl? Hova menjünk Horvátba nyaralni a párommal kettesben? Melyik városkát, vagy üdülőfalucskát ajánljátok? Legszebbek érdekelnek. Előny hátrány

Figyelt kérdés
Tavaly Baskán boltunk. Gyönyörű felejthetetlen élmény volt, nagyon tetszett, de újra nem akarunk oda menni. Hegyes,dombos, kis nyugis látványos strandja van. Aki még nem volt mindenképpen menjen el, mert nagyon szép ! Valami hasonló érdekelne. Szép legyen, természeti látványosságokkal tele. Campingbe mennénk sátrazni. LÉnyeg hogy ne legyen nagyon lent délen, a közepéig tervezzük, és valami nyugis, öblös szépségre gondoltunk. Láttam olyant is ahol van vízesés. LÉgyszi segítsetek! Egyenlőre vírre gondoltunk
2013. júl. 10. 17:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én ezt néztem ki: [link]

Vasárnaponként van 6tól, gyalogos. Mivel Omis pici, ezért nem kell sok idő bejárni :) Nem tudom még, hogy milyen, mert még én se próbáltam, de nagyon remélem, hogy jó lesz! :D

2013. júl. 10. 20:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Tribunj. Falu, de szép kis régi része is van pár kőházas utcával. Van többféle tengerpartja. Van egy magas domb kápolnával, onnan gyönyörű kilátás van az egész környékre.
2013. júl. 11. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!