Swiss Halley-vel kapcsolatban szeretném ha leírnátok véleményetek előny hátrány megfogalmazásképpen, megkerestek engem is, olvastam már sokmindent, konkrétumok érdekelnének, hogy mi az előnye, és a hátránya?
Szia!
Szamomra nem egyertelmu, hogy miert is lepne be barki ebbe a strukturaba. Befizetsz egy csomo penzt azert, hogy szallashelyet keress magadnak. Mas oldalakon megteheted ugyanezt ingyen, galibamentesen azelkul, hogy orakon at tanulmanyoznad a szerkezeti strukturat.
Es szerintem nem is eri meg. De persze ez csak az en nezopontom.
A tagsag arat (voucher) ugye lenyaralhatod azaz beszamitjak egy szallasfoglalasba. viszont ha megnezed azt a szallast mas portalokon akkor sokkal olcsobban megtalalod. En rakerestem tobb adott idopontban kulfoldi szallodakra kulonbozo ido intervallumokban es a voucher+rafizetes az mindig sokkal dragabbra jon ki mint az adott idoszakra a szallas ara mas oldalakon lasd pl trivago (ami 207 online szallashelyrol gyujti ossze a legolcsobb ajanlatokat) Ha belegondolsz akkor annal az arnal ami gyakorlatilag a legnagyobb online szallaskeresok kozul listazza a legolcsobbat, nem nagyon tudsz olcsobbat plane nem 50%-al.
A lenyek, hogy a kartyadij+regisztracios dij+ regisztracios dij (voucher) amit befizettel azt lenyaralhatod voucherert vagy voucher+penzert de a voucheres vasarlasnal a megadott ar az tobbre jon ki mint amennyibe a szallasod kerulne ha a booking.com-on vagy trivago-n megnezed ugyanazt a szallast.
Ha ezen felul meg keresel szallast az oldalukon az neha olcsobb mint mashol 5-10 dollarral de amit a voucher-el nyaralsz az annyival dragabb a piaci arnal, hogy az 5-10 dollarral olcsobb tobbi szallasod az eltorpul a masik osszeg mellett.
En emiatt nem leptem be mert az ember hanyszor szall meg szallodaban 2-3szor max 1 evben. Ebbol 1ert annyival tobbet fizettem, hogy amit nyerek a masik 2n az meg mindig veszteseg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!