Egy vidámparkról lenne szó?
Figyelt kérdés
A Mirabilandia vidámparkról lenne szó ami Ravenna mellett helyezkedik el. Az lenne a kérdésem, hogy a belépőjegy ára tartalmazza-e a játékokra való felülést (itt gondolok arra, hogy mindegyikre, valamelyikre esetleg egyikre sem ülhetsz fel a belépővel)esetleg ti voltatok-e már ott. Az interneten nem találtam semmit de azért linkelem a honlapot: [link] 2013. júl. 6. 12:03
1/4 anonim válasza:
nem tudtam biztosra menni, de úgy gondolom tartalmazza a korlátlan felülést a jegy ára. Még kicsit jobban beleásom magam, de nincs feltüntetve, hogy melyik játékra mennyi a jegy.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de itt van egy-két infó.
Mi a kempingünkben vettünk akciós jegyet (felnőtt: 30 euro,gyerek (10 éves kor és 140 cm alatt): 20 euro, 100cm alatt ingyenes), ez három napig volt érvényes és járt hozzá pizza menü is.Ha jól emlékszem a ravennai turista információban is lehetett venni ilyen jegyet, de valahol láttam még, hogy reklámozzák.
A boltokban lehetett venni olyan ásványvizet, ami szintén biztosít valamilyen kedvezményt.
A játékok 99%-ának a használata benne van a jegy árában.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 8. 16:19
4/4 anonim válasza:
Jövőre megyünk, én úgy vettem ki a weboldalról a gyengécske olasz tudásommal, hogy megveszed a belépőt és felülhetsz mindenre ahányszor akarsz (vagy ahányszor sorra kerülsz ugyebár :P), pont úgy mint Gardalandban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!