Van még egyáltalán olyan fiatal aki itthon akar maradni, és nem akar külföldre menni?
"Kint csak robot van, idő előtti öregedés, stressz."
Ez nem igaz. Idekinn is el lehet menni szórakozni akárhova, rengeteg ingyenes és fizetős program van egyaránt, mindenki megtalálja a neki valót. Itt is el lehet menni kirándulni, strandolni, várost nézni, éttermezni, akármit! És ráadásul itt a pénz is adott hozzá, nem úgy mint otthon. Nem kötelező a 4 fal között gubbasztani. Ezért is fontos a nyelvtudás, hogy lehetőség legyen eljárni, ne csak a 4 fal között üldögélj, mert az valóban az agyadra mehet. Én mind Angliában, mind itt, megtaláltam a helyet, kerestem a kikapcsolódás lehetőségét. Dolgozni itt is kell, ez nem vitás, de szórakozni, kikapcsolódni is van idő, csak akarni kell.
"Sajnálom, hogy fiatalember létedre nem itthon élsz vidám életet ahogy annak lennie kéne, hanem külföldre kényszerültél távozni hogy ezt elérd."
Valamilyen szinten én is sajnálom, hiszen ott születtem, de ennek ellenére azt kell mondjam, nem bántam meg semmit amit tettem. Az angliai 1,5 év egy jó lökést adott a mostani életemhez. Bár ha nem találkozom egy csodálatos nővel Londonban, akkor még mai napig nagy eséllyel Londonban laknék, és nem itt.
Én nem nagyon ismerek ilyet, az ismerőseim szinte mind el akarnak menni, vagy el is mentek már.
Én is követni akarom őket, hamarosan.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!