Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van még egyáltalán olyan...

Van még egyáltalán olyan fiatal aki itthon akar maradni, és nem akar külföldre menni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 21:27
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
Hát nem vagyunk egy állásponton.Kanada viszont szép lehet, kevés ember, nagy ország, feltételezem, hogy természeten sem látszik meg annyira az ember keze nyoma, és érezheted, hogy élsz.
2013. jún. 21. 23:05
 12/34 anonim ***** válasza:

"Kint csak robot van, idő előtti öregedés, stressz."

Ez nem igaz. Idekinn is el lehet menni szórakozni akárhova, rengeteg ingyenes és fizetős program van egyaránt, mindenki megtalálja a neki valót. Itt is el lehet menni kirándulni, strandolni, várost nézni, éttermezni, akármit! És ráadásul itt a pénz is adott hozzá, nem úgy mint otthon. Nem kötelező a 4 fal között gubbasztani. Ezért is fontos a nyelvtudás, hogy lehetőség legyen eljárni, ne csak a 4 fal között üldögélj, mert az valóban az agyadra mehet. Én mind Angliában, mind itt, megtaláltam a helyet, kerestem a kikapcsolódás lehetőségét. Dolgozni itt is kell, ez nem vitás, de szórakozni, kikapcsolódni is van idő, csak akarni kell.

2013. jún. 21. 23:08
 13/34 anonim válasza:
Miközben tudom, hogy szöges ellentétben áll a hozzáállásunk a témához, azt kell mondanom, hogy igazad van.Nem hozzánk vándorolnak be tömegesen az emberek mert itt nincs stressz stb..Persze, hogy vannak még csodás helyek a világban.És jól tudom, hogy Hazánk perpillanat egy elba.szott hely.És nem is irigykedem rád, hogy neked jól megy sorod és nem vagy lokálpatrióta mint én.De nem tudok boldog lenni idegen helyen és ha az az ára a kenyérnek, hogy idegenben éljek inkább felkötöm magam.Másrészt sajnálom a dolgot.Sajnálom, hogy fiatalember létedre nem itthon élsz vidám életet ahogy annak lennie kéne, hanem külföldre kényszerültél távozni hogy ezt elérd.
2013. jún. 21. 23:19
 14/34 anonim ***** válasza:

"Sajnálom, hogy fiatalember létedre nem itthon élsz vidám életet ahogy annak lennie kéne, hanem külföldre kényszerültél távozni hogy ezt elérd."

Valamilyen szinten én is sajnálom, hiszen ott születtem, de ennek ellenére azt kell mondjam, nem bántam meg semmit amit tettem. Az angliai 1,5 év egy jó lökést adott a mostani életemhez. Bár ha nem találkozom egy csodálatos nővel Londonban, akkor még mai napig nagy eséllyel Londonban laknék, és nem itt.

2013. jún. 21. 23:34
 15/34 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon ismerek ilyet, az ismerőseim szinte mind el akarnak menni, vagy el is mentek már.

Én is követni akarom őket, hamarosan.

28/N

2013. jún. 21. 23:36
 16/34 anonim ***** válasza:
Van egy jól menő vállalkozásom, miközben a volt osztálytársaim kint vannak Angliában. Autó mosóban, mekiben dolgoznak, szállodába takarítanak. Ők mentek, én maradtam, és itthon próbálok boldogulni. Én főnök vagyok, ők az utolsó beosztottak. Nincs az a pénz, amiért kimennék külföldre csicskának.
2013. jún. 22. 07:42
 17/34 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm diplomás mérnökként kiment Írországba, de nem talált a szakmájában munkát, most egy gyorsétteremben dolgozik. Mikor itthon volt, mondta, hogy milyen jó, mert Írországban mennyivel több a minimálbér, mint nálunk, így milyen jól keres. Mondtam neki, hogy ez igaz, csak itthon nem minimálbéres munkát kéne csinálnod, és akkor máris nem vagy annyival előrébb, ha innen nézzük a dolgokat. Ez persze csak egy eset, de tanulságos, gondoltam megosztom.
2013. jún. 22. 09:59
 18/34 anonim ***** válasza:
69%
Én három éve élek Hollandiában. Segédmunkásként dolgozom, igaz most már kilátásban van egy magasabb beosztás de én azt mondom hogy megérte és fényévekkel jobb itt minden mint otthon. Magyarországon se munka nem volt vagy ha volt is olyan hogy havi 100 óra túlóráim voltak amit nem fizettek ki és hasonlók. Itt ilyen nincs. Fejlettség terén is kb 50 év, az emberek is normálisabbak. Eszem ágában sincs hazatelepülni a rasszisták meg antiszemiták közé főleg hogy valószínűleg dolgozhatnék havi 50 ezerért valami lepukkant helyen.
2013. jún. 22. 10:41
 19/34 anonim ***** válasza:
Hát én nem akarok külföldre menni! Egy éve végeztem az egyetemen, utána férjhez mentem. Nagyon jó állásom van nekem is és páromnak is.
2013. jún. 22. 19:10
 20/34 anonim ***** válasza:
17. teljesen igazad van, és sokan még azt elfelejtik hozzátenni, hogy igaz többet lehet keresni, de többe kerül a lakás, albérlet, kaja, minden!
2013. jún. 22. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!