Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért fotóznak annyit az...

Miért fotóznak annyit az ázsiai túristák?

Figyelt kérdés

Ez nem városi legenda vagy tévhit, az ázsiai túristák állandóan csak fotóznak mindent amikor nyaralnak. Töbsször tapasztaltan külföldön, hogy csapatosan, mindenkinél egy profibb vagy csak egy kompakt fényképezőgéb és minden szart lefotóznak, szinte semmit nem csodálnak meg a saját szemükkel. Volt egyszer, hogy Béecsben az ázsiai túrista még a kastély prospektusát is 20 centiről fozóta.

Valaki tudja, hogy miért van ez a szokásuk, vagy miért alakult ki bennük ez a fotózási kényszer? :D Vagy otthon náluk állandóan ezeket a képeket nézegetik vissza?

2013. jún. 20. 18:19
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Mert ha le rohanják europát, később megnézzék hogy milyen volt a várós bombázás előtt.
2013. jún. 23. 20:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Viszont magyarul nem nagyon tudsz, mert, amit írtam irónia!
2013. jún. 24. 01:46
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem akartam egyébként senkit megsérteni! A kérdés kiírásával az volt a célom, hogy valami nem hétköznapi magyarázatot kapjak erre a viselkedésre/szokásra. Persze ez a legegyszerübb válasz, hogy minden érdekes ami új és ezért fotóznak annyit az ázsiaiak, de azt hittem erre van valami érdekes válasz :)
2013. jún. 24. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!