Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mondanátok ilyen országokat?...

Mondanátok ilyen országokat? FONTOS!

Figyelt kérdés
Nos, szóval... legyen jó idő/úgymond biztosítva legyen/... tenger legyen elég meleg... és ne unjuk magunkat halálra... szóval nem arra gondolok, mint pl. van Egyiptomba sok helyen, hogy 20 km a legközelebbi kis halászfalu... és árban ilyen 150 000ft/fő legyen :) előre is köszönöm :)
2013. jún. 14. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Törökország
2013. jún. 14. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

18-30 közöttieknek jó helyek:

Görögország, Korfu (Kavos azon belül)

Görögország, Zakynthos (pl.: Laganas)

Görögország, Kréta (Mália)

Horvátország, Zrce

Montenegró, Budva

Jó hely még Ayia Napa Cipruson, de az nem hinném, hogy kijönne 150 000 ft-ból, bár ki tudja.Továbbá tudnám még ajánlani Máltát, bár ott még nem voltam, de jókat hallottam róla.Szerintem Görögországban majdnem biztosítva van a jó idő,Horvátország ami kicsit kétesélyesebb.:)

2013. jún. 14. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből Ciprus is kijön. De ott van még akkor Mallorca, Menorca, Ibiza, Kanári szigetek, Barcelona, Malaga stb. a teljesség igénye nélkül.
2013. jún. 14. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Grúzia. A tenger is elég meleg, és fantasztikus kulturális látnivalók vannak (1500 éves kolostorok, középkori erődök stb.).
2013. jún. 15. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!