Mondanátok ilyen országokat? FONTOS!
Figyelt kérdés
Nos, szóval... legyen jó idő/úgymond biztosítva legyen/... tenger legyen elég meleg... és ne unjuk magunkat halálra... szóval nem arra gondolok, mint pl. van Egyiptomba sok helyen, hogy 20 km a legközelebbi kis halászfalu... és árban ilyen 150 000ft/fő legyen :) előre is köszönöm :)2013. jún. 14. 17:31
2/4 anonim válasza:
18-30 közöttieknek jó helyek:
Görögország, Korfu (Kavos azon belül)
Görögország, Zakynthos (pl.: Laganas)
Görögország, Kréta (Mália)
Horvátország, Zrce
Montenegró, Budva
Jó hely még Ayia Napa Cipruson, de az nem hinném, hogy kijönne 150 000 ft-ból, bár ki tudja.Továbbá tudnám még ajánlani Máltát, bár ott még nem voltam, de jókat hallottam róla.Szerintem Görögországban majdnem biztosítva van a jó idő,Horvátország ami kicsit kétesélyesebb.:)
3/4 anonim válasza:
Ennyiből Ciprus is kijön. De ott van még akkor Mallorca, Menorca, Ibiza, Kanári szigetek, Barcelona, Malaga stb. a teljesség igénye nélkül.
4/4 anonim válasza:
Grúzia. A tenger is elég meleg, és fantasztikus kulturális látnivalók vannak (1500 éves kolostorok, középkori erődök stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!