Miért nézi le a magyar a kelet-európai, balkáni országokat?
Mindenki Nyugat-Európába meg USA-ba megy nyaralni, meg ez az álma. De kérdem én: ezek az emberek voltak már mondjuk Belgrádban, Szarajevóban vagy Krakkóban? Pedig ezek a városok (országok) szerintem éppoly szépek, ha nem szebbek, mint bármelyik nyugat-európai, észak-amerikai város.
Miért ilyen hülye sznob a magyar, hogy csak az a jó ami nyugat, mer azzal lehet menőzni a haverok előtt, közben meg a sokkal közelebbi kelet-európai országokat/városokat meg lenézni, oda nem akar menni nyaralni?
Szerintetek?
Egyébként Japánt kihagytad , az is bent van a Top 5-ben.Egyébként azért mert ez tetszik nekik , beszélik a nyelvet és láttak filmet ami Berlinben vagy Londonban vagy Okinavában játszódott ezért kíváncsiak rá élőben is.Meg hát Szerbiában , Szlovákiában , Romániában nem csípik a magyarokat.
Egyébként mi magyarok mindig is sznob és nagyképű nép voltunk.
Mert sok a sznob magyar ember és azért.
Jártam Horvátországban és Szerbiában. Mind a kettő hely nagyon tetszett, és most a vágyálmom, hogy eljussak októberben Szarajevóba és Mostarba.
Sok sznob magyar azért nem utazik el pl. Szerbiába vagy akár Horvátországba, mert háború volt. Ezért szó szerint egy régi munkahelyemen kikaptam, hogy míg a kedves kollega Balin nyaral addig én háború sújtotta környéken. ÉS??? Innentől kezdve nem csoda, ha pl. szerbek utálják a magyarokat (megjegyezném, hogy sosem tapasztaltam Szerbiában, hogy ért volna attrocitás, sőt mindig hatalmas vendégszeretet fogadott, amit pl. Olaszországban nem kaptam meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!