Booking.com-on hogyan tudok véleményt írni?
Figyelt kérdés
Vagy csak akkor lehet, ha az oldalon keresztül foglaltam szállást a hotelbe, és már hazaérkeztem?
Esetleg nagyon vak vagyok? :D
2013. jún. 13. 20:17
1/6 anonim válasza:
Azt csak azután lehet, miután megszálltál az adott helyen. Nekem email-ben jött valami, hogy értékeljem a szállásokat, és volt, ahova írtam véleményt is. De ez évekkel ezelőtt volt, már nem nagyon emléxem.
2/6 anonim válasza:
Így van, egy linket küldenek ha rajtuk keresztül foglaltál.
3/6 anonim válasza:
csak akkor tudsz értékelni egy hotelt, ha az oldalon keresztül foglaltad és már hazaértél
úgy semmi értelme nem lenne, ha mindenki írogathatna véleményeket, anélkül hogy bizonyítottan az adott szálláson járt volna
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Természetesen nem úgy szeretnék írkálni, hogy nem voltam még csak az adott szállás közelében sem. De azért nyilván nem mindenki booking.com-on keresztül foglal.
2013. jún. 14. 21:16
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jún. 17. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!