Foglalás után a booking.com miért akart levonni a kártyáról 26000ft-ot?
Most már tudod, hogy emiatt olyan kártyát célszerű megadni itt, amin nincs pénz. Már ha van ilyenre lehetőséged.
Néha esetleg problémáznak, hogy nem tudtak zárolni és adj másikat, de sokszor még ez sincs. Mármint persze az olyan szállásnál ahol nem kell előre fizetni. Ha mégis problémáznának, még mindig ki lehet javítani azt a kártyaszámot, de nem mindig szoktak.
Ez kisstílű csirkefogókra jellemző. Csak azt éred el vele, hogy komolyabb szálláshelyen nyílvánosan megszégyenítenek, megérdemelten.
Úgy látszik, nem érted a rendszer lényegét.
"Úgy látszik, nem érted a rendszer lényegét."
Ők se. Ha azt írják, hogy nem kell előre fizetni, akkor nem kell előre fizetni. Nekem ne akarja tesztelgetni senki, hogy van-e elég pénzem.
Nem is volt még ebből gond. Ha lett volna, akkor írnak, hogy bocsi, kérünk másik kártyát. Szerencsére nem kértek :) Nem fognak emiatt senkit megszégyeníteni amúgy, nem tudom mit gondolsz! Ők szolgáltatnak, nem szégyenítik a vendégeket...
"Ez kisstílű csirkefogókra jellemző."
Miért? Azért, mert csak akkor teszek a kártyára bizonyos összeget, amikor szükségem van valamire a netről?
Ne próbáld félremagyarázni... Te írtad: " olyan kártyát adtam meg, amin semmi pénz" pedig most megtudtad, hogy a cégnek ez a rutinja: zárol egy kisebb összeget (egy éjszakának megfelelőt, akkor is, ha két hétre foglaltál).
Mindezt pedig azért, mert sokan foglalnak szállodát, a szálloda ezért nem adja ki senkinek, aztán egyszerűen nem jelennek meg... Így hát a szálloda azt az éjszakát elvesztette. Emiatt alakult így ki, szinte az egész világon egyformán alkalmazza mindenki.
Te tehát már megtudtad, hogy meg kell adni, mégis az 5-ös válaszoló zsigerből gazember megoldása mellett döntöttél.
Rutinellenőrzésen fennakadhatsz, én nem tudnám elviselni a szégyent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!