Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit szerettek a buszozásban?...

Mit szerettek a buszozásban? (pl. kirándulás)

Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Rövid távon semmi bajom vele (napi rendszerességgel busszal járok dolgozni, nem zavar. Ha pl. Bp-Zalaegerszeg távot kell megtenni, az sem gond.) Szeretni nem "szeretem", de elvagyok vele.

Viszont voltam már hosszabb úton, Görögországban is busszal. Na, azt soha többé! Borzalom volt, ennyit nem bírok ki.

2013. jún. 1. 10:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Ugyanaz. Egy görög út után úgy döntöttem, ennyit soha többet.
2013. jún. 1. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kibírom, de nem igazán szeretem a hosszabb buszos utazásokat. Ha az a legolcsóbb, vagy nincs más, akkor persze bevállalom. Az első 12-13 óra még nem vészes, de úgy 17-18 óra fele már igen csak szeretnék leszállni általában, hiába állunk meg többször, 21-22 óra után meg már tényleg nagyon elegem van. Mondjuk kivétel Irán, mert ott a buszok tágasabbak, és kényelmesebbek, így viselhetőbb az út, de azért a 20 óra egy olyan buszon is sok.
2013. jún. 1. 12:31
 4/4 anonim válasza:
A kilátást,ha hajnalban indulsz,akkor napfelkelte,lehet akár aludni is,ha van társaságod,akkor szórakozhatsz velük.Én elég sokat szoktam buszon ülni,mert járok táncolni és szoktunk menni versenyekre (busszal),kirándulások stb. Igazából bármivel eltudod foglalni magad.Gondolom van valamilyen elektronikus eszközöd pl: telefon. Tudsz rajta játszani,netezni bármit.Vagy akár szerezhetsz barátokat is és beszélgethetsz velük,ha akarsz.
2013. jún. 13. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!