Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Osztály kirándulás külföldön....

Osztály kirándulás külföldön. Hova?

Figyelt kérdés
most vagyunk nyolcadikosok és év végén mennénk ilyen rendhagyóra külföldre...és szerintem már most elkéne kezdeni szervezni hogy minden oké legyen..26 diák ,2 kisérő tanár...hova menjünk? és szállóhelyeket is tudnátok mondani?
2013. jan. 26. 12:09
 1/9 anonim válasza:
szerintem Spanyolország vagy Olaszország lenne a legjobb :D amúgy úgy is el lehet rendezni ezt az egészet hogy az iskola megbeszéli néhány ottani szülővel hogy náluk lennének elhelyezve az úgy a legjobb és tanulod is a nyelvet :D
2013. jan. 26. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Hol éltek? Mennyit áldoznának rá a szülők?
2013. jan. 26. 12:39
 3/9 A kérdező kommentje:
pesten...nem olyan drágán szeretnénk
2013. jan. 26. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem 26 diáknál kizárt hogy mindegyik el fog menni. Sokan lesznek akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak a külföldi utat. Ami nem lesz olcsó.

Ha mind a 26 diák megy és csak 2 felnőtt (ami már kevés is ennyi diákhoz) akkor 28 embernek buszt kell bérelni. Ezt az iskolának kéne intézni, mert ilyenkor kedvezmény is jár. HA egyénileg veszitek a buszjegyet nem jár semmi kedvezmény.

Érdemes közelebbi országot választani mert minél hosszabb az út annál drágább lesz a fuvar. A benzin senkinek sem olcsó.

Nem árt előre megbeszélni hogy hány napos, és mi az amit csinálnátok mondjuk 2-3 napban. Művelődnétek? vagy napoznátok a tengerparton?? Mert ha múzeumlátogatás, a város látnivalóinak megtekintése, a kultúra ismerete a cél akkor érdemes Bécsbe vagy Prágába menni. Mindkét városban lehet olyan szállót bérelni ahová csoportosan mennek. (ez is a tanárok dolga lenne, hogy megkeressék és felvegyék a kapcsolatot a szállóval)

Ha tengerpart a cél akkor a legközelebbi tengerpart. Oda érdemes kempingben menni, mert az a legolcsóbb.

2013. jan. 26. 13:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Az elsö amit ír komoly szervezést igényel.

Èn voltam ilyen csere úton pont olaszországban. De ekkor testvér kapcsolat volt az iskoláink között. a város ahol az iskolánk volt Mo-n volt az adott olasz városban egy letelepedö magyar. Ök szervezték ezt meg, majd évekig ment a csere dolog.

Amit te akarsz ezt kimondottan táborszerüen kell keresni.

Sajnos külföldön nem túl olcson fogsz ilyet találni.

Mindenképpen angolul vagy németül kell keresned. Talán szlovákia, vagy szlovéniát kellene kitüzni célul vagy csehországot. ezek közel vannak és olcsobbak is.

2013. jan. 26. 14:17
 6/9 anonim válasza:
nemhiszem hogy olyan nagyon komoly szervezést igényel..ahova én járok az egy 130 fős iskola és most nyáron voltunk Máltán ugyan így más családoknál voltunk elhelyezve és 1 hónap alatt lerendezte az igazgató az utat.. :) ja és repülővel mentünk :) 130 ezer forintot kellett adni az igazgatónak és ő abbol elintézte a dolgot 1 hónap alatt
2013. jan. 26. 14:50
 7/9 anonim ***** válasza:
a 130-at mire adtátok? Abba minden benne volt? Ha nem, akkor mennyibe került?
2013. jan. 26. 14:53
 8/9 anonim válasza:
igen abban minden benne volt :) annyit kellett fizetni hogy mehess Máltára és ők abbol elintéztek mindent
2013. jan. 26. 15:38
 9/9 anonim válasza:
Top hotel prága!!! Gyönyörű hely!
2013. febr. 8. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!