Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Valaki ment már ki a londonimu...

Valaki ment már ki a londonimunka. net-tel dolgozni? Sokat ígérnek, de be is tartják?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Az MLM is sokat ígér, aztán a végén futhatsz a pénzed után...

A helyedben megvárnék pár élménybeszámolót.

2013. máj. 30. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
NINCS MEGBÍZHATÓ MAGYAR KÖZVETÍTŐ ANGLIÁBA! Értsétek már meg végre! Ha ki akarsz jönni, akkor legyen nyelvtudásod, kezdőtőkéd, és gyere ki úgy! Ennyi. Minden elintézel magad is.
2013. máj. 30. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
A 2es mindent elmondott helyettem....sajnos a magyar állásközvetítõk behúzósak!
2013. máj. 30. 20:10
 4/4 anonim válasza:

Igen, csak jó nagy legyen az a kezdőtőke, mert a munkanélküliség kint is óriási, így elég sok időt el fog telni mire találsz munkát.

Én voltam kint közvetítővel, konkrétan nem ezzel, de sztem úgy kell kezelni, hogy munka több mint valószínű hogy lesz, de a cukormáz amit ígérnek azt felejtsétek el. Baromi kemény, az hogy hány órát fogsz dolgozni, hány napon stb, azt ott majd megmondják, szal ilyeneket, hogy választhatsz hogy hány óra meg hasonló hülyeségek, az nem igaz. A szállás pedig egy putri lesz egész konkrétan és ezt a szó legszorosabb értelmében mondom.

Ha nagyon el vagy itthon keseredve akkor kezdésnek jó lehet, de tanácsos minél hamarabb továbblépni.

Ja és teljesen igaz, hogy nyelvtudás nélkül semmire nem mész. Egy közepes szint mindenképpen érdemes, de ha egy szót nem értesz akkor egyszerűen nem tudod elintézni az ügyeidet. És számíts rá, hogy a bürokrácia kint is legalább olyan de talán még magasabb szinten van mint itthon, szal nem 1 kör elintézni bármit is :D

Viszont ha érted a nyelvet akkor kedvesen segítenek az angolok, én ezt tapasztaltam.

2013. júl. 24. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!