Van olyan, aki (idén) nyártól/ősztől szeretne au pairként dolgozni Amerikában?
Szerintem 1-2 hónappal előtte érdemes elkezdeni kitölteni a papírokat. De ezt úgy számold, hogy a tervezett kiindulási időpontod és a papírok leadása között legyen legalább 2-3 hónap, esetleg 4, mert nem tudhatod mennyi időbe fog telni megtalálni a megfelelő családot. Tehát tegyük fel augusztusban szeretnél kiutazni, akkor májusban, legkésőbb júniusban már jó lenne, ha bekerülnél a rendszerbe. Ehhez viszont már márciusban el kell kezdened a papírokat összeszedni, mert pl. az orvosi papírok is 1-2 hét is lehet, mire megkapod az eredményeket. Remélem tudtam segíteni.
Én elméletileg jövő héten megyek Bp-re az interjúra az ügynökséghez, s viszem a papírokat is. De még néhány dolog kell. Ha azokat sikerül a héten beszereznem, akkor megyek is jövő héten Bp-re.
Szia!
Ha minden igaz, én augusztus véén megyek ki Ohioba az Expert AuPair-el. Már család megvan, csak papírokat kell összeszedjek. :)
Te hogy állsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!