Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ösztöndíjjal amerikában szeretne tanulni. Mit tegyek? (bővebben lent)
2 éve vagyunk együtt és csak egy félévet (vagyis nettó 4 hónapot) jelentene ez egymástól távol, mégis nagyon rossz érzés. bízom benne és nem is az aggaszt, hogy megcsalna, hanem inkább hogy hogyan fogja befolyásolni a kapcsolatunkat, ha ilyen sokáig távol vagyunk egymástól, nem érinthetjük meg egymást. szeretném támogatni ebben, mert okos és ez egy nagy lehetőség, és nem is szeretném megkötni a döntéseiben, hiszen ő is támogat az enyémekben, csak tudom hogy nagyon fog hiányozni és félek hogy ez negatív hatással lehet az egyébként nagyon jól működő kapcsolatunkra. hogyan kezeljem ezt jól, van esetleg vkinek tapasztalata?
köszönöm a válaszokat!
4 hónap az nem sok!Emiatt ne szakítsatok.
Még erősebbé fog ez tenni titeket ha tényleg komoly köztetek.Hidd el, nem évekről van szó, ez belefér még.
köszönöm, hogy írtatok!
megpróbálom úgy felfogni, hogy ez tényleg próbája lesz a kapcsolatunknak, de tudom hogy nekem is nagyon-nagyon fog hiányozni...
00:20-as válaszolótól kérdezném még: tudom, hogy ez intim, ha nem szeretnél, nem muszáj válaszolni.
szóval én azon is aggódom, hogy mi történik a szexuális élettel ilyenkor. azért egy fiú/férfi gondolom jobban megérzi ezt, a lányok több ideig képesek ezt elnyomni magukban. és az a baj, hogy a 4 hónap alatt max. egyszer ha fogunk tudni találkozni..
A fiú, ha szeret, akkor elintézi a jobbkezével az intim dolgait ebben a 4 hónapban, ne aggódj. :-D :-)
Esetleg készíthetnél neki néhány pikánsabb képet magadról, kedveskedésképp, esetleg utalhatsz is rá, hogy miért készítetted.
Ja, és tényleg ne aggódj! Gondolom kommunikálni azért közbe-közbe tudtok majd!
Jó próbája lesz a kapcsolatotoknak. ha túléli, érdemes elgondolkodni, hogy ez már végleges. Ha nem, akkor az csak jó, mert rájöttök, hogy nem vagytok egymáshoz valóak.
25/N
Négy hónap nem sok!
3 évet éltem úgy, hogy a barátom (aki német volt) otthonm, Frankfurtban.
2-3 hetente tudtunk találozni.
Nem azt mondom, hogy ideális, de belehalni sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!