Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ösztöndíjjal amerikában szeretne tanulni. Mit tegyek? (bővebben lent)
2 éve vagyunk együtt és csak egy félévet (vagyis nettó 4 hónapot) jelentene ez egymástól távol, mégis nagyon rossz érzés. bízom benne és nem is az aggaszt, hogy megcsalna, hanem inkább hogy hogyan fogja befolyásolni a kapcsolatunkat, ha ilyen sokáig távol vagyunk egymástól, nem érinthetjük meg egymást. szeretném támogatni ebben, mert okos és ez egy nagy lehetőség, és nem is szeretném megkötni a döntéseiben, hiszen ő is támogat az enyémekben, csak tudom hogy nagyon fog hiányozni és félek hogy ez negatív hatással lehet az egyébként nagyon jól működő kapcsolatunkra. hogyan kezeljem ezt jól, van esetleg vkinek tapasztalata?
köszönöm a válaszokat!
Kedves kérdező. Először is üdv a távkapcsosok körében. Nem kell ettől viszont betojni, még ha sok olyan válasz is érkezne, hogy ez nem kapcsolat, vagy úgyse bírjátok ki meg blablabla.
Nekem egy hónapokat marad ki időnként a találkozó (külföldi), és ha a szex kérdése érdekel így... hát az f*ss helyzet, ezen nem kell szépíteni, de ez van, és ki lehet bírni. Emberek vagyunk, nem ösztönállatok, főleg ha ott van a szerelem.
A közös társaságunkból ismerek fiúkat, akik szintén több hónapokig nem találkoznak a barátnőjükkel. Eljárunk velük bulizgatni és látom, hogy több lány is felajánlkozna egy-egy alkalommal hozzájuk, de eszük ágában sincs megcsalni a párjukat. A párod sem fogja ezt tenni ha tényleg szeretitek egymást, és jól működik a kapcsolatotok. Ha mégis, akkor egy szerencsétlen f*sz, és már annyit sem érdemelt a dolog hogy előre aggódj.
az en baratom ugyanigy 4 honapra volt kulfoldon, pedig akkor meg 1 eve se voltunk egyutt. foleg az eleje szornyu nehez volt, es lehet hulyen hangzik, de utana hozzaszoksz, persze nagyon hianyzik:) mi minden nap kamoztunk, beszeltunk, a vegen pedig szamolhatod vissza a napokat. nekunk is rengetegen mondtak, hogy nem.fog sikerulni es h addig miert nem.szakitunk.. de bennunk ez fel sem.merult. azota tobb mint 2 eve egyuttvagyunk es imadjuk egymast:)
hozzateszem, azota sem bogtem annyira, mint amikor viszontlattuk egymast - egyutt sirtunk:)
kitartas!!:)
bocsi a hibakert, telorol irtam.
19L
köszönöm szépen, hogy írtatok!
ez a sok pozitív megerősítés nagyon jól esik, megpróbálok erős lenni és kitartani, támogatni őt, remélem minden rendben lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!