Valahol Magyarorszag es Ausztria hatara korul tudtok vm oriasi adomentes aruhazat?
Figyelt kérdés
futolag hallottam rola, hogy van egy hely(vagy talan tobb is), ahol minden olcsobb es a valasztek is jo...
Ha tudtok valami informaciot(cimet, uzletnevet, stb) megkoszonnem
2009. okt. 3. 23:18
1/6 anonim válasza:
Nem tudom mit értessz adómentesen.
Ha az ÁFát, akkor, ha kint vásárolsz ÁFAmentesen, akkor azt itthon kell befizetned. Mivel ez már adószámra megy, így mindenképp rádverik, mert közös európai rendszer van.
2/6 anonim válasza:
Duty Free boltra gondolsz?...
Régen (UNIÓ előtti időkben) tényleg voltak a határon ilyen boltok, Ferihegyen a tranzit-váróban még mindig vannak, de mióta UNIÓ-tag lett Mo. is, azóta nem láttam ilyeneket... :-[
3/6 anonim válasza:
az mas dolog h jóval olcsóbb egy áruház és ezt kifejezetten az idióta magyar turistáknak szánják, meg az is más dolog, hogy adómentes, mert ez utóbbi képtelenség
4/6 anonim válasza:
Az osztrák határtól kb 30 km re van, outlet üzletek, hatalmas és minden olcsóbb, és persze csak márkák vannak. Nem erre gondoltál? Parndorf mellett van pontosan.
5/6 anonim válasza:
Parndorfban is rájöttek már, hogy hozzájuk járnak a magyarok, ezért MINDEN DRÁGÁBB kb 10-15 %kal mint bent Bécsben. Menj még egy kicsit, és vásárolj Bécsben, ha már mindenképpen ott akarsz venni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!