Ausztria-Bécs, Csehország-Prága. Ezekben az országokban is annyira túlsúlyban van a főváros szerepe, mint Magyarország-Budapest esetében?
Szerintem Ausztriaban meg jobban, mint Magyarban. Amikor varandos voltam, meglepett, hogy sok-sok kapcsolodo lehetöseg csak Becsben van, amikor ilyenek termeszetesek voltak egy magyar megyeszekhelyen. Legalabbis Nyugat-Magyaro-on szerintem minden van.
Aztan egy masik, hobby szintü tanfolyam: Ausztriaban csak Becsben, 1 evben 1-szer, mig szinte minden magyar megyeszekhelyen van 1-2 evente...
En nem ertem egyebkent, miert ez a "szomszed kertje mindig zöldebb" altalanos hozzaallas mindenben! Gyakran kiragadnak egy esetet, pl. a holland szüles utani rendszert (ami a regi magyarhoz hasonlo), es azt mutatjak be ugy, mintha mindenhol ez lenne a termeszetes magyartol nyugatra... szamomra erthetetlen, mert nem a sajat szememmel nem ezt az altalanos közvelemenyt latom, szinte semmilyen tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!