Luton repülőtérről Londonba komolyan 60 £ bejutni két 18 éves fiatalnak?
Oda vissza annyi de azért ez mégis soknak tűnik nekem.Vonattal szeretnénk bejutni a St. Pancras International állomásra,és ezen az oldalon néztem az árakat: [link]
Nincs valami olcsóbb lehetőség?
Függ sok mindentől az ár. Például, hogy retúrt veszel-e, s ha igen, open return-t kérsz vagy fix időpontosat. Utóbbiról nem tudok nyilatkozni, mivel én ezt az általad kérdezett útvonalat open return vonatjegyekkel szoktam megtenni. Szerintem valamit rosszul néztél, mert irreálisan magas ez az ár. Amúgy szerintem, ha emlékeim nem csalnak, akkor /fő retúrban körülbelül 25 font körül van. Viszont ezzel ingyen levisznek a busszal a vasútállomásra és Londonban igénybe lehet vele venni kedvezményeket is (2for1).
Esetleg mehetsz busszal (pl. Easybus), bár az meg valamivel tovább tart, pláne, ha esetleg még dugóba is kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!