Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Au pairek! Tudnátok nekem...

Au pairek! Tudnátok nekem segíteni? Lent.

Figyelt kérdés

19 éves leszek szeptemberben.Most fogok érettségizni a gimnáziumban.Valószínűleg nem fognak felvenni arra a szakra amire szerettem volna menni,csak az utolsó helyre beírt egyetemre,amit csak vészhelyzetből írtam be ha minden kötél szakad..De meggondoltm magam,hiszen fizetős és nem szeretnék százezreket kidobni(nem is nagyon telne rá),mivel tudom úgyis otthagynám minimum fél év múlva.

De ez nem is érdekes.A lényeg,hogy szeretnék au-pairnek menni.Már fél éve olvasok au pair blogokat és tisztában vagyok mind az előnyeivel,mind a hátrányaival.Azonban van bennem rengeteg megválaszolatlan kérdés(amit sok lenne ide leírni).Épp ezért nagyon hálás lennék,ha egy jelenlegi vagy volt au-pair a segítségemre lenne ezügyben.Aki úgy gondolja tud rám szánni egy kis időt,az légyszíves írjon már privát üzenetet!Előre is nagyon köszönöm!:)

2013. máj. 20. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Hol akarsz au pair lenni?
2013. máj. 20. 12:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Angliában szeretnék először.De nem zárkózom el más lehetőségektől sem(pl: Németország,Belgium,Olaszország stb)
2013. máj. 20. 14:45
 3/5 anonim válasza:
En aupair vagyok perpill Angliaban es szivesen segitek neked. :)
2013. máj. 22. 22:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Az de jó lenne!Írhatok privát üzenetet?:)
2013. máj. 23. 15:33
 5/5 anonim válasza:
Persze, mar vissza is irtam. :)
2013. máj. 23. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!