Au-pairek! Hogy készüljek fel egy hét alatt egy skype-os beszélgetésre?
Nos második válaszoló vagyok, túl estem a beszélgetésen. Ahhoz képest, hogy tartottam tőle, elég jól ment, sőőt... nagyon jól! :) Egy negyvenes közvetítő nő volt (ír), nagyon jófej volt, vidám volt, tisztán beszélt, mindent megértettem, ő is. Egyszer volt hogy visszakérdezett, akkor is azért, mert véletlen egymás szavába vágtunk.
A legfontosabb hogy koncentrálj, és próbáld megérteni a kérdést, utána rakd össze a választ, ne közben kezdj gondolkodni, mert ha kicsit leblokkolsz abból csak kavalkád van! :)
Tőlem olyanokat kérdeztek, mint miket szeretek csinálni szabadidőmben, van-e valamilyen tapasztalatom gyerekekkel, hol élek is kikkel, miért pont az írekhez szeretnék menni stb. Lényegében jól sikerült az egész, azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben, csak mivel a család tapasztalt valakit keres, ezért szereznem kéne egy referencia levelet. Na már most megkértem az illetékest, hogy küldjön ha nem túl nagy kérdés, de vagy megkapom, vagy nem. Úgytűnik ezen áll vagy bukik minden :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!