Bulgáriába szeretnék utazni, mire készüljek?
Figyelt kérdés
Főként az érdekelne, hogy útlevélre szükség van e, autóbal szeretnénk menni. Valamint mi hivatalos pénzneme? Az EU tagja, de nem vagyok benne biztos, hogy az eurót már bevezették. Esetleg egyéb tapasztalatok érdekelnének még :)2010. jún. 9. 12:04
1/7 anonim válasza:
Ha egyszer uniós, akkor nem kell útlevél, csak kártyás személyi. A pénzük a leva.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, csak Szerbián keresztül megyünk. Köszi :)
2010. jún. 28. 20:07
3/7 anonim válasza:
pont a napokban volt szó róla, hogy már Szerbiába sem kell útlevél, elég az új típusú kártyás személyi.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerbekről sajnos nem sok jó tapasztalatom van, biztos, hogy ezt az útszéli rendőr is tudni fogja? :)
2010. jún. 28. 21:54
5/7 anonim válasza:
törvény szerint nem kell. Hogy nekik van-e kedvük átengedni személyivel vagy sem, azt nem tudom.
Elég szemetek voltak amikor mi busszal mentünk Görögo.ba Szerbián keresztül.
70ember útlevelét összeszedették (hajnali 2-3 között) majd 1óra várakozás után visszadobták jól összekeverve, és amikor újra ki lett osztva, akkor felszálltak és lepecsételték. :S szemét egy népség.
6/7 A kérdező kommentje:
Hasonló élményem van róluk nekem is, de az már jó pár évvel ezelőtt volt. 5 órát álltunk a határon..
2010. jún. 28. 22:34
7/7 anonim válasza:
ha kocsival mész, mindig fizetős, őrzött parkolóban állj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!