Ryanair foglalás törlése?
A társaság oldalán olvastam, hogy amennyiben nem tudjuk felhasználni a foglalást, kérhetjük az adó visszatérítését, adminisztrációs díj fejében. Ezt a táblázatot találtam, ami számomra nem teljesen világos: [link]
Azt írja: Kormány adóvisszatérítés adminisztrációs díj - online nem érvényes. Ez azt jelenti, ha online vásároltam a jegyet, akkor nem igényelhetem az adó visszatérítését? Bocsi, ha értetlenkedőnek tűnök, de még nem csináltam ilyet.:/
Mennyibe került a jegy? Mert legtöbbször úgyse kapsz vissza semmit, talán csak drágább jegyeknél van erre esély, ott se túl sokat fogsz.
Ha netán módosulna a menetrend vagy törölnék a járatot az lenne neked a legjobb, akkor mindent visszakapnál. Sőt, ha ezt 14 napon belül csinálják, akkor még kártérítést is kaphatsz.
Minden út külön út, tehát gondolom kb. 9-10e volt irányonként. Hát én nem akarok neked hülyeséget mondani, de úgy 99%-ra biztosra mondom, hogy nem kapsz vissza semmit.
Ha gondolod nézz utána, de ne nagyon reménykedj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!