A Boeing 767, vagy 787-est éri meg jobban üzemeltetni?
Figyelt kérdés
pl. kerozinfogyasztás, egy főre jutó költség, stb.2013. máj. 10. 19:40
2/10 anonim válasza:
Szerintem valami kisebb géppel kezd el a légiflottád építését. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
Egyébként csak érdekelt.
2013. máj. 10. 20:53
4/10 anonim válasza:
767-400 ez egy elég új típus, jelenleg is kapható ha rendelnek.
Nyilván az új 787, jobb és szebb, de momentán a földön döglődik:)
5/10 anonim válasza:
az a380 csak 2,9 liter korul fogyaszt szazon :D
jobb, mint egy varosi kocsi.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Egyébként most olvastam, hogy megkezdték az átépítéseket és japánban már repülnek.
2013. máj. 11. 09:50
7/10 anonim válasza:
Én meg úgy tudom hogy már a lengyel légitársaságnál i slehet rájuk jegyet venni.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen lehet.
2013. máj. 11. 12:29
9/10 anonim válasza:
"Nyilván az új 787, jobb és szebb, de momentán a földön döglődik:)"
Már nem szerencsére !
10/10 anonim válasza:
A B787 az első eldobható airliner. AZ újrahasznosításról fogalma sincs a Boeing-nek, azt mondták, ráérnek ezzel foglalkozni 30 év múlva, amikor az első gépeket kiselejtezik. Újabb példa az amerikai környezetszennyező iparról, nem is érdekli őket, mi lesz azzal a jó pár tonna szénszálas epoxival, majd biztos az óceánba süllyesztik, mert a víz alatt nem látszik, így nem is zavar senkit. Gyökerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!