Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti hova mennétek a helyemben,...

Ti hova mennétek a helyemben, vagy mi éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Két lehetőségem van: 1. május 17-én mehetnék magyar nyelvből köztársasági versenyre. A községin is és a körzetin is 2. lettem.

2. Az iskola énekkarával május 15, 16, 17 Budakeszire mehetnék, ahol családok fogadnak bennünket. Fellépünk és kirándulást is szerveznek nekünk Budapesten.

Szerbiában élek és kevés lehetőségem van Magyarországra utazni, de lehet hogy nem akad több ilyen alkalom, hogy köztársasági versenyen vegyek részt.

2013. máj. 9. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
Egyettértek az előzővel. Budapest nem ér annyit,hogy ne menyj el egy nagyon jó versenyre.
2013. máj. 9. 18:25
 12/15 anonim válasza:
45%
Verseny. Budakeszi és Budapest nem ér egy fabatkát sem.
2013. máj. 9. 18:27
 13/15 anonim válasza:
45%
Nem kell neked Tesco sem Aldi és persze Lidl sem. Elég a verseny.
2013. máj. 9. 18:28
 14/15 anonim válasza:
Mit választottál végül? Mert én az egyik befogadó család voltam :D És nagyon szépen énekeltek(énekeltetek) :D
2013. máj. 21. 19:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Budakeszin voltam, mert nem lehetett visszamondani
2013. máj. 26. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!