Ti hova mennétek nyaralni, szerintetek?
Ti hova mennétek nyaralni ha európán belül ?
Nekem 2 elképzelésem van, London vagy Párizs. Szerintetek ? Esetleg valami más uticél ami felkeltheti az érdeklődésem ?
Ha Európán belül akkor tengerpart.
Várost nézni tudok idehaza is, meg nálam a nyaralás a strandolásról szól, várost nézni mehetek télen ősszel vagy tavasszal is akár. Én nekem Horvátország, Olaszország, Spanyolország, az ami szóba jöhet elsősorban. Spanyolban meg Horvátban már jártam Nekem Horvátország tetszik eddig, oké hogy sziklás tengerpart van ott, de imádtam azt a helyet, közel van, rengeteg magyar ember van kint, sok helyi ember is ért magyarul, megértenek ha valami gondom van, és közel is van, mert én jobban szeretek saját autóval menni, mint repülővel vagy másokkal buszon, nyomorogva és másokhoz igazodva, na az nem az én világom.
Ha várost kell mondani, akkor Lisszabon, utazgatni meg Portugália, Szlovénia vagy Szardínia-Korzika-Toszkána.
#1-nél meg "várostnézni itthon is tudok" lol, le ne csapja a kultúra a biztosítékot otthon!
Attól függ, hogy milyen JELLEGŰ nyaralást szeretnél.
Városlátogatás?
Hegyek? Vízpart?
Én Koppenhágát javaslom, különleges és érdekes város :)
Hegyek: Grossglockner és Dachstein, két szerelmem :)
Vízpart: mi idén nyáron a Balatonon fogunk jelentősebb időt eltölteni, hisz ott a nyaralónk, de júliusban elmegyünk a francia Riviérára (St. Tropez, Nizza), illetve Észak-Olaszországba, Lignano és Genova környékére.
Ezt a "spanyolban" meg "horvátban"-t nem lehetne hanyagolni, kedves első? :) Nagyon nagyon igénytelen fogalmazás :)
Olyat sem mondunk, hogy "magyarban" :)
Köszi
Ha nagyvárost szeretnél, akkor nagyon tudom ajánlani Prágát.
Kicsit kisebb, de szintén gyönyörű Innsbruck és Salzburg.
Amúgy az említett 2 közül én Párizsba mennék, de biztosan London is szép.
Ha várost szeretnél nézni, a következőket ajánlom: München és Rothenburg ob der Tauber Németországban, Krakkó, Prága, Graz. Útvonal: vonattal.
Ha a melegebb, déliesebb városokat kedveled, akkor Bilbao a legjobb, ami Spanyolországban van. Szállodát is tudok ajánlani: Barceló Hotel Nervión. Útvonal: Budapest-Párizs repülővel, Párizs-Bilbao repülővel.
London is és Párizs is jó hely városnézésre. Simán eltölthetsz úgy 1 hetet, hogy csak a legfontosabb látnivalókra jut időd.
Ezek mellett még ajánlható: Prága, Krakkó, Barcelona, Amszterdam.
Ha egy kicsit nagyobb mozgástered van és közben tudsz utazgatni, ajánlhatom még a toszkán (és környező) olasz városokat is (Siena, Orvieto, San Gimignano, Volterra) a táj szépsége és a hangulatos kisvárosok miatt is. A Facebookon a Napfényes Itália oldalon sokukról találsz már fényképes bemutatót ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!