Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kézipoggyászban vihetek...

Kézipoggyászban vihetek edényt, epilátort?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vannak hasonló kérdések, de mindjárt indul a gépem, és most jöttem rá, hogy nem tudom, hogy szabad-e egyáltalán vinni kerámiatálat, epilátort.

És tényleg elolvastam a szabályzatot, de nem találtam erre vonatkozó információt.

És egy kézipoggyásszal utazom, szóval nincs lehetőségem átpakolni máshova.

És azért viszek edényt mert ajándék lesz.

2013. ápr. 17. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, vihetsz..

jó utat

2013. ápr. 17. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:

A FERIHEGY-i Reptéren vigyázni kell, mert a leg sz@rf@szúbb banda a Földön.

Amúgy semmi nem szól ellene, de ezeknél sosem lehet tudni.

2013. ápr. 17. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:

"A FERIHEGY-i Reptéren vigyázni kell, mert a leg sz@rf@szúbb banda a Földön.

Amúgy semmi nem szól ellene, de ezeknél sosem lehet tudni."

Már miért sz@r? Csak mert a munkájukat végzik?

Az igazsághoz azt sem árt tudni, hogy EU keményen bünteti a magyar repteret olyankor amikor egy spanyol, olasz reptéren sokkal lazábban tartják be a szabályokat. Igazságtalanság de ez van. Emiatt szigorítottak nemrégiben is. Pár hónapja a 100ml alatti folyadékokat simán átvitted. Manapság csak szabvány simítózáras zacsiban. Régen is ez volt a hülye szabály, csak mivel ők is tudták, hogy semmi értelme, így nem tartatták be. Jött az EU dorgálni, azóta betartatják. Ezért most ők, szerinted, sz@rf@szúak??? Érthető a kirohanásod, de ne rájuk legyél mérges tehát.

2013. ápr. 17. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem egy, nem két komolyabb értékü dolgomat kobozták el mo.-i átvizsgálánál, csak azért, mert ök a saját szabályrendszerük szerint vizsgálnak. Amit németországból szó nélkül behozok, azt vissza már nem tudom vinni, mert a magyar személyzetnek szüksége van rá!

Látszólag kidobják a szemetesbe (persze esélyed sincs olyan helyre eltenni, hogy késöbb elhozhasd onnan), aztán a nap végén a személyzet osztozik a zsákmányon.

A bud.hu-n meg egy darab megjegyzés sincs, hogy miben különbözik az átvizsgálás egy normál EU-hoz képest, mit lehet és mit nem.

Magyarország, SZERETLEK!

Grat.!

2013. ápr. 17. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:

"A bud.hu-n meg egy darab megjegyzés sincs, hogy miben különbözik az átvizsgálás egy normál EU-hoz képest, mit lehet és mit nem. "

Talán azért nincs mert ez egész EU-ban egységes? Hmm? Nem gondolod, hogy ezért nem fogják külön írni?

Ami kicsit is kérdéses azt rakd a feladandóba, vagy ha csak kézid van, ne vidd magaddal. Felesleges hőbörögni. Németeknél szerencséd volt, van ilyen. Olyan is van, hogy valami Ferihegyen átcsúszik, németeknél meg már nem.

Felesleges ezen fennakadni. Ha minden kérdéses dolgot inkább feladottba teszel vagy nem viszel magaddal akkor sose lesz ilyen gondod.

Az meg erősen rágalmazás amiket összehordasz.

2013. ápr. 17. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!