Repülőgépen vittetek már magatokkal kutyát kézipoggyászban?
Figyelt kérdés
Norvégiába költözök, és tudom, hogy 10kg-ig lehet kézipoggyászban kutyát kivinni, de konkrétan a poggyász méreteire lennék kíváncsi. Olyasmit olvastam, hogy a méretének akkorának kell lennie, hogy az ülésed alatt elférjen. Ha ez így van, milyen magas egy ülés? Feltételezem, hogy kb. térdmagasságban van. Az kb.: 40cm. Na de egy 40cm magas szállítóboxban az én 5kg-os kutyám nem tud felülni.
Ő amiben viszonylag kényelmesen elférne az 60cm hosszú 40cm széles és 50cm magas box. Tehát legalább eltudjon feküdni oldalt is és hosszában is. Egy 40cm magas boxban csak úgy tud felülni, hogy a fejét előrehajtja.
Szóval a súlyánál fogva utazhat velem, de segítsetek kérlek a tapasztalataitokkal!
2012. dec. 2. 14:03
2/4 A kérdező kommentje:
A legvalószínűbb a Air Baltic-al vagy a Norwegian Air Shuttle-el. Ez attól függ, hogy melyiken engedékenybbek a kuytával kapcsolatban.
2012. dec. 2. 15:10
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
De jó, köszi szépen!! :)
2012. dec. 2. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!