Csokoládét felengedik kézipoggyászban?
Figyelt kérdés
Bonbonra gondolok... próbáltam utánanézni, de nem egyértelmű.2012. nov. 22. 21:54
1/9 anonim válasza:
Ha konyakos meggyre gondolsz, akkor nem biztos, mert abban folyadék van. Ha nincs benne folyékony, akkor semmi gond.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! De azért ez elég röhejes már... ott fognak hallgatózni, h lötyög-e benne valami, vagy felzabálják az egészet ellenőrzés címén, aztán visszaadják az üres dobozt, hogy vihetem?? :S
2012. nov. 22. 22:17
3/9 anonim válasza:
Azon fog múlni, hogy a röntgenen kiszúrják vagy nem.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem engedik. Kézipoggyászba ilyeneket nem lehet felvinni.
5/9 anonim válasza:
"Szerintem nem engedik. Kézipoggyászba ilyeneket nem lehet felvinni."
Rosszul tudod. Meg azt se írtad, hogy mire gondolsz. Csokit miért ne lehetne felvinni? Hol olvastál ilyet hogy nem lehet?
6/9 anonim válasza:
Nem probléma. Szó szerint legalább százszor repültem már csokival a poggyászban.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 25. 21:53
8/9 anonim válasza:
A kérdés értelmetlen. Azt hittem, hogy otthonról szeretné vinni a csokit. Mert ha bent veszi meg, akkor persze, hogy felengedik. Rögtön le kell szólni az embert..
9/9 A kérdező kommentje:
Nem a vámmentes övezetben akartam megvenni, hogyha erre gondolsz :) De már túlvagyok rajta és semmi gond nem volt, mindenféle csokit meg sütit vittem, és semmibe nem kötöttek bele, csak az ellenőr hapsi kiröhögött, mikor kipakoltam az egészet a pultra :D
2012. dec. 20. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!