Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Csokoládét felengedik kézipogg...

Csokoládét felengedik kézipoggyászban?

Figyelt kérdés
Bonbonra gondolok... próbáltam utánanézni, de nem egyértelmű.

2012. nov. 22. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha konyakos meggyre gondolsz, akkor nem biztos, mert abban folyadék van. Ha nincs benne folyékony, akkor semmi gond.
2012. nov. 22. 22:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! De azért ez elég röhejes már... ott fognak hallgatózni, h lötyög-e benne valami, vagy felzabálják az egészet ellenőrzés címén, aztán visszaadják az üres dobozt, hogy vihetem?? :S
2012. nov. 22. 22:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Azon fog múlni, hogy a röntgenen kiszúrják vagy nem.
2012. nov. 22. 23:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem engedik. Kézipoggyászba ilyeneket nem lehet felvinni.
2012. nov. 23. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:

"Szerintem nem engedik. Kézipoggyászba ilyeneket nem lehet felvinni."

Rosszul tudod. Meg azt se írtad, hogy mire gondolsz. Csokit miért ne lehetne felvinni? Hol olvastál ilyet hogy nem lehet?

2012. nov. 23. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem probléma. Szó szerint legalább százszor repültem már csokival a poggyászban.
2012. nov. 25. 14:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 25. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:
A kérdés értelmetlen. Azt hittem, hogy otthonról szeretné vinni a csokit. Mert ha bent veszi meg, akkor persze, hogy felengedik. Rögtön le kell szólni az embert..
2012. nov. 27. 14:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem a vámmentes övezetben akartam megvenni, hogyha erre gondolsz :) De már túlvagyok rajta és semmi gond nem volt, mindenféle csokit meg sütit vittem, és semmibe nem kötöttek bele, csak az ellenőr hapsi kiröhögött, mikor kipakoltam az egészet a pultra :D
2012. dec. 20. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!