Hogyan lehetnék cserediák?
vannak erre szervezetek , akik kifejezetten ezzel foglalkoznak, éppen most osztották szét köztünk a 2010-2011-es tanév lehetőségeit egy újsgába foglalva, de a neten is fent vannak, nézd meg:
www.into-exchange.com
Tehát van bp-i irodájuk természeten, én is legtöbb évben fogadok diákot akárhonnan, eg ynagyon jó buli
egy gimis tanár
Nincs valaki ismerősöd kint? Engem egy kedves barátnőm kért meg,hogy 1 évre fogadjam be a lányát,hogy itt kint Angliában tudjon tanulni..Mivel a leányzó alapból egy nagyon kedves lány nem esett nehezemre igent mondani..Mi a szállást biztosítottuk neki(külön szobája volt,mert 3 szobás lakást bérelünk),csak egy kevés kajapénzt kértünk el,és a lány szülei állták a többit.Ruha,szórakozás stb...
1 év alatt elérte azt,hogy elment,és külön itt kint letette a nyelvvizsgát sikeresen...
Talán valami ilyesmit te is megtehetnéd.Így olcsóbb,és könnyebb kijutni..Ha van rokonod még jobb,akkor legalább nem ismeretlenekhez mész..
Ilyesmibe én is benne lennék! Ha külföldön laknék befogadnálak! :)
Ha sikerült valamit intézned lécci írj hogy mit és hogyan! THX
Előző vagyok! Közben ezt találtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
WWW.YFU.HU
Egy szuper év külföldön, mindenképp érdemes kipróbálni!
YFU-Hungary
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!