Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen kizáró okai lehetnek?

Milyen kizáró okai lehetnek?

Figyelt kérdés
Milyen kizáró okok vannak ami miatt valaki nem utazhat repülővel ? Mert van egy ismim aki azt állítja nem ülhet repülőre.. de azt mondta meg miért . azt mondta ő hiába szeretne nem lehet. ? Milyen okai lehetnek ami miatt nem engednek repülőre szállni egy embert ?
2011. aug. 13. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyetlen ismert ok van, ha fél a repüléstől!!!!

Sokan hivatkoznak különböző betegségekre,

de a "félhullákat" is mentőhelikopterrel viszik, ha szükséges!!

2011. aug. 13. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem minden esetben lehet egy beteget sem helikopterrel szállítani, de az még mindig más, mint egy utasszállító, ami sok ezer méter magasan repül, még a helikopter annyira nem viszi túlzásba.

Pl. trombózis esetén nem igen lehet repülni, mert a nyomás hatására elindulhat egy vérrög és az meg kitudja hol áll meg. Tüdőben, agyban, elég nagy százalékban halált okoznak. Szomszédom pontosan így halt meg. Volt az agyában egy vérrög amiről nem tudott, az elindult és szétroncsolta az agya központi részét.

2011. aug. 13. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Körözik?
2011. aug. 13. 23:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha köröznék és tudnék róla akkor már levágtam volna hogy amiatt mert akkor egyből megtalálják.. lebuktatná saját magát
2011. aug. 13. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezed meg, hogy miért nem repülhet? Csak amikor felhozza, hogy ő sajnos nem repülhet, nyugodtan rákérdezhetsz, hogy miért.

Nekem van egy ex trombis barátom (19 éves, kegyetlen az élet), neki fokozottan nem ajánlják a repülést, de lényegében amióta "tünetmentes", nincs rög az ereiben repülhetne, csak hát kockázatos. Nyilván egy meglévő mélyvénás trombózissal életveszély! Második voltam.

2011. aug. 14. 19:47
 6/6 A kérdező kommentje:
már kérdeztem tőle de nem akart válaszolni.. és én nem akartam erőltetni... mert nem akarom megbántani... csak kíváncsi lettem mégis mi oka lehet ennek... de nem akarok kérdezősködni tőle nehogy megbántsam ezzel.
2011. aug. 14. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!