Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen Veszprémben lakni?

Milyen Veszprémben lakni?

Figyelt kérdés

Elsősorban azok válaszát várom akik ott élnek.

Arra lennék kíváncsi milyenek ott az emberek, környezet, programok munka stb.

2013. márc. 28. 19:16
 1/3 anonim válasza:
Az emberek olyanok mint máshol. Sok bunkó van, de akadnak normális emberek is. Programok.. Hát nem tudom. Ha bulizásra gondolsz és nem vagy egyetemista akkor igen kevés a lehetőség szerintem, de esténként van pár jó hely ahova belehet ülni beszélgetni. Munkavállalás szempontjából nem valami jó, ahhoz képest hogy nagy város elég kevés a lehetőség szerintem, de mindezek mellett én egyébként szeretek itt lakni. Ha választhatnék, akkor mondjuk Győrbe költöznék inkább :)
2013. ápr. 1. 01:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Győrben is gondolkodom de miért mennél el abból a csodálatos városból?:)
2013. ápr. 1. 19:30
 3/3 anonim válasza:
Azért mert kezd unalmas lenni számomra pedig csak pár éve lakom itt. Nagyon sok helyen laktam már de ettől függetlenül szeretem ám Veszprémet csak nincs munka stb :(Győrbe viszont beleszerettem!
2013. ápr. 2. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!