Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szeretnék Spanyolországba...

Szeretnék Spanyolországba lakni és ott dolgozni, hogy lehetséges? Aki tud azt kérem segítsen! 24F

Figyelt kérdés
Először meg felelne valami szezon munka is. Mivel nem beszélek spanyolul. Egyik jó ismerősöm volt kint 2 évet ő azt mondja 2 hónap alatt bele tanult annyira, hogy meg értették egymást!
2012. máj. 16. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

30%-os a munkanelkuliseg, nem kapsz semmilyen szezonmunkat.

(esetleg olyat akik most buktak le, magyarok rabszolgakent tartottak narancsosban magyarokat)

2012. máj. 16. 11:16
 2/9 A kérdező kommentje:
De mégis sokan mennek spanyolba dolgozni és kint vannak! De jó volna kint!
2012. máj. 16. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, en itt vagyok, de nekem van 3 diplomam es 4 nyelven beszelek. a szezonmunkat itt tanarok es allatorvosok csinaljak, mert nincs munkajuk.

meg ha jo szakmad lenne, akkor is rohadt nehez lenne, mert minden harmadik ember munkanelkuli.

2012. máj. 16. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"De mégis sokan mennek spanyolba dolgozni és kint vannak!"

Biztos van szakmájuk és ismerik a nyelvet is. Egy mérnök vagy más magas képzettségű személy mindenhol keresett lehet.

"De jó volna kint!"

De jó volna Álomország tengerpartján játékok közt élni. Nem tudom milyen kép él benned Spanyolországról, de azt tanácsolom gyorsan verdd ki a fejedből a napfényt meg a homokos tengerpartot és nézz szembe a valósággal: dolgozni ott is kell, még többet is mint itthon, csak épp nem fogsz munkát találni.

2012. máj. 16. 11:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez pech akkor! :(
2012. máj. 16. 11:38
 6/9 anonim válasza:
100%
én 5 éve tanulok spanyolul ettől az évtől intenzivebben most alulról surolom a felsőfokot. A nyelv nagyon könnyü de hozzátenném hogy nagyon mások az emberek. három hete jöttem haza cserediák programról. Amunkanélküliség tényleg nagy . A spanyolok teljesen m.shogy látják az életet. És nagyon más a viselkedés formájuk. Ha tényleg ki akarsz menni semmiképp sem javaslom, hogy 0 tudással neki indulj. A nyelvet fel tudod kapni ott, de minimum olvass utána a viselkedési szokásaiknak, nézz utána a munkaidőknek. Engem pl borzasztóan idegesitett hogy a boltok nagyjából folyton zárva vannak a siesta miatt. A kaja idő is más kn nem is reggeliznek a vacsi viszont nehéz étel. tudtommal az átlag fizetés 900 euro körül van, de a kaja dupla annyi mint itthon. Ja és a legrosszabb: mindenki eldobálja a szemetet az utcán pedig vannak kukák. Semmi sem érdekli őket. persze van pozitiv oldaluk is. Nagyon nyitottak de megválogatják hogy kit engednek magukhoz közel.
2012. máj. 24. 15:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Ők úgy esznek ahogy akarnak, én meg úgy ahogy én szeretnék! Ez nem volna gond!Szemetelés itthon is van úgy hogy mindegy!
2012. máj. 24. 16:51
 8/9 anonim válasza:

Nem tudom mi a konkrét kérdés. Veszel repülőjegyet, kimész kocsival vagy valami! Munkát akarsz? Szerzel! Voltam kint és nem egy nehéz feladat! Mármint ha van is valami képzettséged... Amúgy -> mindenképpen <- tanulj meg vagy angolul, vagy hatásosabb ha spanyolul.

Egyébként mért pont spanyol? :D

2012. máj. 29. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
kedves 6.: nem tudom te melyik reszen voltal az orszagnak, de en itt elek, es a boltok nincsenek zarva folyton... a siesta csak 2-3 korul kezdodik, es kb 5-ig tart, elotte utana nyiva vannak, meghozza eleg kesoig! A szemetelest sem ertem, mert en amiota itt lakom nem lattam szinte egy darab szemetet sem az utcan...
2012. jún. 26. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!