Hova utazhatnánk nyaralni, babával, ami olcsóra jönne ki?
Az igazság az, hogy férjemmel kicsit elegünk van, hogy alig mozdulunk ki, s régen voltunk utazni is külföldön, vagy érdekesebb helyen. Anyagilag sajnos rosszul állunk, tehát valami olcsó megoldás kellene :S
Nincsen ötletem sajnos. Ja, és ilyenek hogy stoppolunk, stb., nem jön szóba, mert egy másfél éves babával megyünk, tehát hozzá is igazodni kell.
írtam,hogy a qponverzum.hu-n találtam.Írta valaki,hogy sok az ilyenben a lehúzós ajánlat...nem tudom,nekem még nem sikerült ilyennnel találkoznom(szerencsére),pedig már 2-3éve csak így nyaralunk,évi többször...Annyi a titok,hogy el kell olvasni,h pontosan mi is az ajánlat része,és mikor beváltható(ezt nem szokták sokan,csak a "főcímet"),általában az ilyenek a holt szezonban töltik meg a szállodákat(hétköznap,tavasszal,ősszel...)
de tessék,innen szemezgethetsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!