Hova utazhatnánk nyaralni, babával, ami olcsóra jönne ki?
Az igazság az, hogy férjemmel kicsit elegünk van, hogy alig mozdulunk ki, s régen voltunk utazni is külföldön, vagy érdekesebb helyen. Anyagilag sajnos rosszul állunk, tehát valami olcsó megoldás kellene :S
Nincsen ötletem sajnos. Ja, és ilyenek hogy stoppolunk, stb., nem jön szóba, mert egy másfél éves babával megyünk, tehát hozzá is igazodni kell.
Nem tudom a bobóországos válaszom miért lett lepontozva, itt ajánlotta valaki ezt a "bobóországos" hotelt, hogy milyen jó, bár a honlapjukon nincs fent, de ezek az árak. 19 ezer/fő/éjszakától kezdődik.
És ajánlják ezt egy olyannak aki kihangsúlyozza, hogy NAGYON olcsó megoldás érdekli csak minimálisat tudnak költeni.
Velencei-tó?
Velencére a vonatjegy 33%-os családi kedvezménnyel 625ft/út/fő, szóval oda-vissza kettőtöknek 2500Ft. Vannak táborok a tó körül, ahol olcsóbb megszállni. Pl itt: [link]
Kőházban egy hét (6 éjszaka) kijönne 24000Ft-ból kettőtöknek, ellátás nélkül, de bevásárolhattok bárhol, és ehettek hideget, ha nem tudjátok kifizetni az ellátást. Sátorban, ha nincs sátratok akkor 7 éjszaka 18000Ft, ha van sátratok akkor 12000Ft.
Tehát a legdrágább opció étel nélkül 30500Ft két főnek egy teljes hétre. Szabadstrand van Velencén, oda ingyen mehettek. :) És ennél olcsóbban is ki lehet hozni.
Kedves utolsó,
mondjuk 50 ezret valahogy összeszednénk rá... és inkább mennénk külföldre kicsit rosszabb körülmények közé, de lássunk világot. Balatonon van rokonnak nyaraló, de már évek óta oda megyünk+ akkor nem tudunk 3masban lenni...
Ezek szerint Mo-n már láttatok mindent?Mert tudod,itthon is gyönyörű helyek vannak.Külföldön 50ezer forintból,hát nem hiszem,h nagyon ugrálhattok,kb az utiköltség elviszi...
Mi ennyi pénzből 4en+1gyerek voltunk 4napot sárváron 4csillagos szállodában,félpanzióval,1napos fürdő belépőkkel,múzeum és arborétum belépővel,kuponos oldalon vásárolt akciós utazással.Csak azt nem értem miért lett lepontozva a válaszom,ahol egy ilyen oldalt ajánlottam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!